Om DrømmeSøm Design

DRØMMESØM DESIGNS KJØPSVILKÅR

SIKKERHET OG KVALITET
Det er viktig for oss at varene forlater oss i perfekt stand. Hvis det er skade på emballasjen og dermed skade på varen, må du ta kontakt med ditt lokale postkontor. Hvis det derimot er skade på varen og emballasjen er uskadet tar du kontakt med oss så fort som mulig så finner vi en løsning på problemet.

PRISER
I alle priser inngår 25 prosent moms. Dersom momsen skulle endres, forbeholder vi oss retten til å justere våre priser med tilsvarende beløp.
Vi tar forbehold mot eventuelle trykk- og skrivefeil.

BETALING
Du har to alternativer å velge mellom:
1. Forskuddsbetaling. Sett beløpet inn på kontonr. 4202 21 63870 og vi sender varen med det samme pengene står på kontoen.
2. Paypal

LEVERING
Vi sender varen innen 3 dager etter kjøp.
Ved spesialbestilte varer kan det ta 2-3 uker fra du bestiller til du får varen. Dette p.g.a at vi ikke alltid har råvarene på lager og er avhengige av selv å bestille disse, samt produksjonstid.

FORCE MAJEURE
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for DrømmeSøm å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer.
Som Force Majeure regnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.

BYTTE & RETUR
Det er viktig for oss at du er fornøyd med kjøpet ditt. Derfor har du 14 dagers angrefrist på alt. Kort sagt – du skal være helt fornøyd, ellers får du pengene tilbake! Angreretten gjelder på alt . Du betaler selv returporto og får refundert hele kjøpesummen inkl. porto som ble betalt på kjøpet.
Returnerte varer må være ubrukt og hvis vi mottar varer med forringet kvalitet ( den er skitten, bærer preg av å være brukt, har skader etc.), forbeholder vi oss retten til ikke å godta retur av varen.
Ta kontakt med oss før du sender varen tilbake, og legg alltid ved ditt eget navn, adresse og telefonnummer inne i pakken. Retur på grunn av feil fra selger, krediteres fullt ut. Varer som returneres i oppkrav vil ikke bli hentet.
Varer under 100 kroner byttes ikke.