Om Divert.

Betaling/Forsendelse.

Pay Pal: Du trenger ikke ha PayPal-konto for å betale med PayPal, du kan enkelt betale med ditt vanlige kort fra PayPal's side - da klikker du bare 'betal med kort' når du får opp PayPal's betalingsvindu.
Pengene blir overført øyeblikkelig.

Privat oppgjør:
Ta kontakt med meg FØR bestilling om du heller ønsker privat oppgjør, så åpner jeg midlertidig for det. (Forutsetter innbetaling innen 24 timer )

Forsendelse:
Utsendelse av varer skjer innen 2 virkedager, med A-post. Normalt sett samme dag/dagen etter.
Ønsker du sporet/forsikret smartpakke må du ta kontakt med meg FØR du trykker kjøp, så jeg får endret portokostnaden på varen. Pakkepost med sporing, koster kr 74, inntil 1 kg.
Jeg kan desverre ikke ta ansvar for forsendelsen utover dette.

Gaver:
Vil du at jeg sender gave direkte til den som skal få den, gjør jeg det med glede- pent innpakket med en hyggelig melding: ) Bare send meg en mail om hva som skal stå på kortet og adressen til den som skal ha gaven. Jeg har egen til /fra lapp. Mottaker har selvfølgelig returrett.
Returretten kan evt. forlenges dersom det er avtalt på forhånd.

Reklamasjon:
Du har 14 dagers angre/returrett, uansett grunn. Returporto må bekostes av kjøper, med mindre det er en feil på varen og den ikke er blitt brukt.

Om Butikken :
Smykkene i butikken er hovedsaklig 925 sterling sølvsmykker. For det meste håndlagede, evt støpte. Nikkelfrie.
Ellers har jeg vakre gaver i mange kategorier, hovedsaklig fra Bali, Indonesia, der jeg reiser mange uker hvert år på jakt etter nye skatter.

Gjennom et et tett samarbeid med dyktige balinesiske kunsthåndverkere, har jeg med årene opparbeidet uvurderlige kontakter.
Jeg samarbeider ofte med små familiebedrifter og har over 24 år bak meg som innkjøper og designer.
Alle smykker er nøye håndplukket.
Jeg er på jakt etter det tidløse, som du kan ha glede av i mange år.

Sølvsmykkene som er mine design finner du under Håndlaget. Disse er tegnet av meg og utviklet i samarbeid med sølvsmeder. Andre sølvsmykker, som ikke er min design, ligger under Mote, selv om de er håndlagde. (Jeg følger Eplas regler for kategorier.)
Oppbevaring:
Ettersom sølv kan oksidere,anbefales det at du har smykkene i en lynlåspose når de ikke er i bruk.

Jeg har også Jeg har en butikk i Bergen i Steinkjellergaten 6, bak Bryggen. Den er vanligvis åpen 12 til 17 onsdag til og med lørdag, torsdag 12 til 19 men dobbeltsjekk gjerne på Facebookgruppen, https://www.facebook.com/LahnJohannessen/Instagram (Divertdesign), eller send meg en sms,for å være sikker.

Du kan også lage egen avtale , eller booke private selskap i butikken etter stengetid og på søndager .
Google maps: https://www.google.no/maps/place/Divert/@60.3983119,5.3242633,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x463cffda7d0936ef:0xadf25978bb98d84b!8m2!3d60.3983119!4d5.326452?hl=no
Email: divertl@gmail.com

Tlf : +4741425512

Webside: www.divertl.no

Beste hilsener fra
Divert