Om CirkelineDesign

BETALING

Du kan velge mellom to betalingsmetoder hos CirkelineDesign:

- Paypal/bankkort: Dersom du har Paypalkonto, kan du betale via den. Hvis ikke, kan du handle med vanlig betalingskort UTEN Å OPPRETTE PAYPALKONTO FØRST.

- Privat oppgjør: Dersom du velger "privat oppgjør", sender jeg deg en epost med mitt kontonummer. Jeg ser helst at pengene blir overført så snart som mulig og senest tre dager etter at kjøpet er gjennomført. Jeg sender varene med en gang pengene er registrert på konto. NB! Det er viktig at Epla-kontoen din er oppdatert med riktig epost-adresse slik at jeg får tak i deg.

FRAKT

Når bestilling/betaling av varene er mottatt, sender jeg alltid en epost med beskjed om når varene blir sendt. Som regel vil jeg sende varene 1-2 dager etter at bestillingen er mottatt.

Alle varene sendes som brevpost dersom ikke noe annet er avtalt.

ANGRERETT

Jeg håper du blir fornøyd med kjøpet. Dersom produktene ikke svarer til forventningene, kan du returnere produktene innen 14 dager og få utgiftene refundert. Kjøper må selv dekke portoutgifter ved retur.

Jeg tilbyr ikke angrerett på spesialbestilte varer, men du har selvsagt reklamasjonsrett dersom det er feil og mangler ved produktet.

Dersom du har spørsmål, send meg gjerne en melding.:)