Om Chris-Ho-Design

Mer informasjon om hva jeg holder på med kan du finne hvis du besøker hjemmesiden min http://chris-ho.com/. I den dertilhørende bloggen http://chris-ho.com/blog/index.php finner du nærmere beskrivelser over hva jeg lager. Her får du kanskje også tips om hva jeg kan lage hvis det er noe spesiellt du er ute etter.

Levering/forsendelse av varer blir foretatt så raskt som mulig etter at betaling er registrert.
Jeg kan sende utenlands, men da må dette avtales på forhånd siden frakten da blir noe høyere, så send meg en melding for å avklare dette før handelen kan gjennomføres!
Sender ikke varer med etterfakturering/betaling eller postoppkrav!
Ønskes privat oppgjør må dette avtales på forhånd.
PayPal kan også brukes som betalingsmiddel selv om man ikke har egen konto. Du betaler da med f.eks. Visakort, og betalingen er da inne med en gang - slik at varene kan sendes raskere.
For de som blir litt usikre på hvordan de skal gå frem ved betaling med PayPal konto, så ikke la dere lure av det evige maset de har om å opprette en.
Gjør bare som følger;
Har man ikke Pay Pal konto, så får man ett valg der man kan klikke at man ikke har konto - da vil det komme opp ett betalingskjema der man kan legge inn sine detaljer og kortdetaljer. Når det er gjort, klikker man helt enkelt på den gule knappen, der det står "Betal nå", og betalingen er gjennomført ved trekk fra kortet.

Husk at de fleste plagg lages i kun ett eksemplar :0)

Mitt lille råd for å ta best mulig vare på produktene jeg lager er å vaske dem på ullprogrammet (maks. 30 grader og sentrifugehastighet på maks 800) i maskinen med en "slump" grønnsåpe. Noe annet gjør jeg aldri selv med mine egne ting, og de varer i årevis.

Fraktkostnadene er for norske adresser, for ev. intresserte utenfor Norge blir frakten høyere og du må ta kontakt før du handler slik at vi ev. kan ordne det.

Er du ikke fornøyd med det du har mottatt, så send meg en melding så raskt som mulig, så finner vi en løsning.

Lurer du på noe? Send heller en mail til chris@chris-ho.com og spør før du handler, enn å handle i uvisse, for så å måtte omgjøre eller returnere etterpå. Masse tid og arbeide spart for oss begge på denne måten.

Oppgitte str. er vel prøvd ut på de aktuelle str. Pga. at jeg stort sett lager en av hver av større plagg, bruker jeg visse teknikker for å få de til å kunne brukes av flere str. Noen ganger vil ett plagg kunne brukes av alle str. helt fra str. 36 - 42, og er det noen begrensninger innen dette, så oppgir jeg det. Lengdene blir oppgitt som ca. mål - dette er fordi at hvis du havner i den største str. som er oppgitt, så vil lengden ofte bli en cm eller to kortere i og med at den strekkes ut mer på bredden. Men uansett - alle plagg er testet ut, passer og sitter godt på de oppgitte str.

En veldig viktig faktor når jeg lager ting, er at de skal være praktiske, brukervennlige og selvfølgelig ta seg godt ut. Gjerne kunne brukes både til hverdags, og med enkle grep til mer festlige anledninger. Rett og slett enkelt og funksjonellt, slik at de greit kan pyntes opp og ned med rett tilbehør.

Bruker kun kvaliteter på materialene som jeg har testet ut og kan gå god for. Det jeg lager skal både tåle bruk og angitte vask.

Innimellom kan ting bli borte fra butikken uten at den står som solgt, det kan være fordi den enten er solgt direkte, eller jeg har tatt det ut fordi jeg syns det har ligget lenge nok. Hvis en vare du har hatt lyst på forsvinner på denne måten, så send en mail og spør om den fortsatt er tilgjengelig for sikkerhets skyld.

Det er bare å ta kontakt hvis det er noe.
Mitt største ønske er at du blir fornøyd!