CATHY

Velkommen til Cathy sin lille butikk her på Epla.

Jeg elsker å drive med håndarbeid, både strikking, hekling og scrapping. I butikken min finner du et utvalg av tingene jeg lager. Finner du noe du liker, men ønsker en annen farge, er det bare til å sende meg en mail, så skal jeg prøve å oppfylle ønskene dine :). Jeg tar forskuddsbetaling ved bestillinger over kr 200.

Omtrent alt garn jeg bruker kommer fra Garnkilden som ligger i Hillevåg (Stavanger). Garn fra Drops må bestilles på nett, da hun ikke fører dette lenger.

Håper du finner noe du liker :)

Har du spørsmål må du mer enn gjerne kontakte meg på mail: acatj@online.no

Facebookprofil: https://www.facebook.com/cathyepla (her kan dere følge med på alle nyheter i min butikk )

Instagram: catjohcro

Ang porto : Litt vondt å si akkurat hvor mye hver enkelt sending kommer på hvis dere bestiller mer enn en ting. Men jeg lover å regne ut eksakt porto når jeg mottar ordre og skriver det i ordrebekreftelsen. Jeg lover å sende på billigst måte. Dere kan eventuelt sende meg mail på forhånd hvis dere lurer på hva det vil koste i porto. De som betaler for mye via Paypal, vil få dette refundert :) Portotakster er oppdatert 1.1.24. Posten har "mini norgespakke" til kr 73 med forsikring opptil 2500kr. Da må pakken holde disse målene: 35x25x12cm og inntil 5 kg.Da vil det kun stå en kode på pakken, ikke navn eller adresse.

Jeg tar også Vipps :) Velg Privat Oppgjør og skriv at du ønsker å betale med Vipps.

Produkter