CATHY - SE INFO ANG SENDING I PROFIL

Velkommen til Cathy sin lille butikk her på Epla.

PÅ GRUNN AV SITUASJONEN VI ER I, SÅ SENDER JEG IKKE VARER FRA POST I BUTIKK. MEN SMÅ TING KAN JEG BESTILLE HENTING FRA MIN POSTKASSE OG DERE FÅR PÅ VANLIG MÅTE. SKAL DERE BESTILLE FLERE TING OG LITT STORE SÅNN SOM SJAL, SÅ KAN JEG SENDE DE MED "HELT HJEM; MEGTILDEG" FOR KR 75.

HAR RYDDET LITT I BUTIKKEN ETTER JULEMESSE OG FANT UT AT JEG MÅTTE SLANKE LAGERET MITT LITT :). SÅ EN STUND FRAMOVER SÅ FINNER DERE ENDEL PRODUKTER TIL -50% UNDER KATEGORI SALG HOS MEG :)

Jeg elsker å drive med håndarbeid, både strikking, hekling og scrapping. I butikken min finner du et utvalg av tingene jeg lager. Finner du noe du liker, men ønsker en annen farge, er det bare til å sende meg en mail, så skal jeg prøve å oppfylle ønskene dine :)

Omtrent alt garn jeg bruker kommer fra Garnkilden som ligger i Hillevåg (Stavanger). Garn fra Drops må bestilles på nett, da hun ikke fører dette lenger.

Håper du finner noe du liker :)

Har du spørsmål må du mer enn gjerne kontakte meg på mail: acatj@online.no

Facebookprofil: https://www.facebook.com/cathyepla (her kan dere følge med på alle nyheter i min butikk )
Pinterest : CATHY
Instagram: catjohcro

Ang porto : Litt vondt å si akkurat hvor mye hver enkelt sending kommer på hvis dere bestiller mer enn en ting. Men jeg lover å regne ut eksakt porto når jeg mottar ordre og skriver det i ordrebekreftelsen. Jeg lover å sende på billigst måte. Dere kan eventuelt sende meg mail på forhånd hvis dere lurer på hva det vil koste i porto. De som betaler for mye via Paypal, vil få dette refundert :) Portotakster er oppdatert 1.7. 2019

Jeg tar også Vipps :) Velg Privat Oppgjør og skriv at du ønsker å betale med Vipps.

Produkter