Om BraWo Design

BraWo Design skaper unike barne- og dameklær av gjenbrukstekstiler. Det ligger dobbel verdi i å ombruke noe brukbart som samtidig kan glede eieren av et plagg ingen har maken til. BraWo Designs glede og utfordring ligger i å gi de brukte tekstilene nytt liv og skape unike plagg ingen andre har.

BraWo Design legger stor vekt på god design, nøyaktig håndtverk, høy kvalitet og funksjonalitet. Hvert plagg er håndlaget og unikt, og klærne er skapt for å vare lenge.

Tekstilene blir grundig vasket før de blir sydd om, og jeg bruker kun tekstiler som er i god stand. Plaggene skal ikke se gamle eller slitte ut, og det jeg lager skal holde lenge. Jeg bruker kun tekstiler av naturmaterialer som bomull, ull og lin.

Barnekjolene sys i fleksible modeller. Det vil si at et plagg passer flere størrelser. Da kan barnet vokse i klærne, og brukstiden for plaggene blir lang.

BraWo Design er et lite firma, og jeg som driver dette lever av å sy. Med både moms og skatt som en del av utsalgsprisen kan jeg ikke konkurrere i pris med de fleste hobbyprodusenter på Epla. Men jeg kan garantere for høy kvalitet og profesjonelt utført håndtverk :)

Kjøpsbetingelser, porto og levering
-----------------------------------------
Du har 14 dagers angrerett, i tråd med angrerettloven. Angrerettskjema følger med varene.

Med mindre det står spesielt at et produkt er bestillingsvare, er alle varene i min butikk ferdig produsert og leveringsklare. Jeg sender varen 1-2 virkedager etter mottatt betaling.

Jeg følger postens portotakster ved beregning av frakt. Det kan være vanskelig å forhåndsberegne fraktkostnad ved kjøp av flere varer samtidig. Hvis samlet fraktkostnad viser seg å bli lavere enn det du har betalt for refunderer jeg det du har betalt for mye. Jeg tar ekstrakostnaden hvis frakten blir dyrere enn forhåndsberegnet.

Betaling
-----------
Betaling gjør du enklest med kredittkort (PayPal), men privat oppgjør via nettbank kan avtales. Postoppkrav er også mulig.

Hvis du velger betalingsalternativet "Privat oppgjør", sender jeg deg en e-post med betalingsopplysninger, slik at du kan betale via nettbank. Du må da betale innen 3 dager etter at du har mottatt betalingsopplysningene, hvis ikke kansellerer jeg bestillingen og varen blir lagt tilbake til butikken for salg.

Verkstedutsalg
-------------------
BraWo Design har verksted med utsalg på Skarnes. Se mer informasjon på brawodesign.no.