Bibianas` design

Velkommen til handmade world i Bibianas`design butikk.

Jeg syr, strikker, hekler og broderer.

Alt i min butikk har jeg laget for hånd.

Jeg tar også bestillinger på andre farger og størrelser.

Alle mine produkter lages selvfølgelig i røykfrie rom.

Du kan kontakte meg på e-posten: bibiengl@gmail.com
Du kan finne forskjellige produkten i min andre butikk på EPLA:https://mpndesign.epla.no/

Betalingsalternativer:
----------------------------
Bankoverføring - Vipps
velg privat oppgjør (bankoverføring/vipps) jeg sender deg da mine
kontoopplysninger/tlf. nr.

I denne butikken du kan velge også annen måte å handle på.Velger du PayPal som betalingsløsning, betaler du sikkert og enkelt med ditt bankkortet eller kredittkort. Dette som du har betalt for,sendes umiddelbart fra lager, da pengene i de fleste tillfellene mottas med en gang. Det er ingen oppbevaring av kortopplysninger i nettbutikken, og du behøver ikke opprette egen PayPal-konto for å benytte deg av denne betalingsløsningen.
I min butikk brukes ikke postoppkrav,ikke ved handel heller ikke ved retur!

Du har i henhold til angrerettloven 10 dagers ubetinget angrerett når du handler i denne nettbutikken. Det betyr at dersom du angrer på et kjøp du har gjort, kan du returnere varen innen 10 dager, og få salgssummen refundert. Du skal fylle ut angrerettskjemaet som fulgte med din bestilling, og legg dette ved returforsendelsen. Kjøpesummen refunderes bare ved ubrukte varene og i samme stand som den ble sendt til kunden.Husk å oppgi kontonummeret hvor skal returneres kjøpesummen.Hvis du angrer på en bestilling før varen(e) er sendt, kan du avbestille ved å sende en e-post til bibiengl@gmail.com

Jeg pakker og sender normalt alle bestillinger innen 2 virkedager etter bestillingen er registrert i nettbutikken. Leveringstid beregnes c.3-5 virkedager etter at varen er sendt,varierer pga.mottakers bosted og postens leveringsdager.

Takk for meg!

Produkter