Om Bente-Cathrine ART

Velkommen til min butikk her på Epla!

Her finner du noe av det jeg lager, som stort sett kan oppsummeres med ett ord: gjenbruksglede :-) Jeg lager for eksempel smykker av brukte kaffekapsler og bilder med brukte frimerker. Ta gjerne også en titt på Instagram: @bentecathrine.art

***

BETALING:
Betaling skjer som privat oppgjør, og bruk av Vipps er å foretrekke. Kjøpssummen inkludert porto sendes til telefonnummer 993 50 096 (Bente-Cathrine Hannestad). Dersom du ikke benytter Vipps, sender jeg deg et kontonummer slik at du kan sette penger inn på min konto. Når pengene er registrert, sender jeg pakken.

Alle priser er inkludert mva.

PORTO:
Det kan av og til være vanskelig å beregne porto ved bestilling av flere varer. Jeg regner ut eksakt porto når jeg mottar ordren og gir tilbakemelding om porto i ordrebekreftelsen. Send gjerne en e-post i forkant dersom du har spørsmål portokostnaden.

Varene sendes ikke til adresser utenfor Norge.

LEVERING:
Ordre blir ekspedert fortløpende. Jeg sender ikke ut noen bekreftelse på at varen er sendt, men du kan sjekke under "Dine kjøp" på epla.no der ordren markeres som sendt.

RETUR-/ANGRERETT:
Du har ubetinget 14 dagers retur-/angrerett når du handler i min butikk. Sender du varen tilbake i samme stand innen 14 dager, får du pengene tilbake. Kjøper har selv risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje ved retur. Returkostnadene betales av kjøper (med mindre du har mottatt feilsendt vare eller det er en feil med varen og den ikke er blitt brukt). Dersom varen er en julegave, kan angrefristen forlenges til 1. januar (oppgi dette i bestillingen). All retur sendes som brev eller pakke, ikke i oppkrav.

For ytterligere spørsmål angående kjøpsbetingelsene, ta gjerne kontakt.

***

KONTAKT:
Bente-Cathrine Hannestad
Texnesåsen 15
1591 Sperrebotn

E-post: bentecathrine.art@gmail.com
Telefon: 993 50 096