Om Barnas Lille Skattekiste

Barnas Lille Skattekiste produkter er dekorert og malt av meg og til dels laget av faren min (som f.eks. diverse skilt og knaggrekker). Jeg er veldig glad i duse farger, men trenger det fargerike og spreke av og til.

Betaling og forsendelse:
I min butikk kan du betale med "PayPal". Dette er en enkel, sikker og trygg betalingsmåte både for deg og meg. Du kan enten bruke PayPal-kontoen din eller et kredittkort etter ditt ønske (som du ikke trenger en ekstra PayPal-konto til). Betalingen blir umiddelbart registrert hos meg og jeg sender produktet så snart som mulig etter registreringen.

Hvis de betalte fraktkostnadene overstiger de faktiske fraktkostnadene blir mellomlegget tilbakebetalt. Dersom flere produkter blir bestilt samtidig kan disse sendes med Norgespakke (opp til 10 kg) som koster 159 kr, inkl. emballasje.

Angrefrist:
Det gjelder standard returrett i 14 dager på alle produkter (angrefristskjemaet følger enten varen per post eller sendes per e-post), med unntak av spesialbestillinger som inneholder personlige detaljer som f.eks. navn, fødselsdato osv. Det er greit å ta kontakt før en returnerer en vare. Varen skal være som ny og ved retur betales porto av kjøper og returneres ikke.