Om ApriCot

BETALING:

Du kan betale med Privat Oppgjør (overføre penger til konto via nettbank eller Vippse) eller PayPal/kredittkort.

PayPal er sikkert, enkelt og raskt. Du behøver ikke ha egen PayPal konto, men kan bruke ditt vanlige kredittkort.

Vi sender så snart betalingen er registrert.

Vi sender alltid ut en bekreftelse på bestilling på e-post med bankkontonummer og beløp å betale, dersom du ikke mottar denne e-posten, se i Epla-profilen din om du har registrert korrekt e-postadresse der.

LEVERING OG FRAKTKOSTNADER:

Vi bruker Postens satser.

Vi kan ikke holdes ansvarlige dersom en vare skulle bli ødelagt eller komme bort i postgangen, men vi vil gjøre så godt vi kan for å hjelpe:)

KVALITETSVURDERING AV VINTAGE TEKSTILER:

Vintage tekstiler bærer ofte preg av sin alder i form av ujevnheter, falmede farger, tynnslitthet, skjevhet og lignende. Dette er med på å gi de særegenhet og sjel ved at de bærer med seg en historie og et sus av svunnen tid. Dette er en del av sjarmen med å bruke gjenbruksstoffer synes vi, og i tillegg kommer den miljøvennlige verdien, som vi setter høyt.

Når vi bedømmer kvaliteten på et vintage-stoff rangerer vi på en skala fra 1-3.

1. Svært god vintage stand. Nytt og/eller ubrukt. Prislappen er på, eller er fortsatt i innpakningen fra butikk. Eller er lite brukt, og fremstår som nytt.
2. God vintage stand. Noe tynnslitthet, farger noe falmet/bleket, men ingen huller.
3. Mindre god vintage stand. Mye brukt, og er derfor tynnslitt, farger er falmet/bleket, revner lett og kan ha huller og skjevhet. Kan ha antydning til nupper.

Tekstiler vi unngår i våre prosjekter, og som vi ikke vil heller ikke selger, er stoffer med mye og fremtredende nupper.

Dersom stoffet er veldig tynnslitt, kan det forsterkes med strykeinnlegg.

STOFF FRA INNPAKKING OG GAVE:

Vi pakker alt godt inn før frakt og vi bruker mest mulig resirkulerte materialer til dette. Dersom du ønsker at varen du har bestilt skal sendes som gave, kan vi eventuelt sende direkte til mottaker der vi ordner en pen gaveinnpakning uten ekstra kostnader. Send en e-post med info og mottakers adresse.

RETUR:

Vi er opptatt av kvalitet og bruker derfor lang tid og mye omtanke bak hvert produkt slik at det ikke bare ser bra ut visuelt, men at det også har høy holdbarhet. Et håndlaget produkt vil bære preg av nettopp det; å være laget for hånd. Dersom du allikevel ikke skulle bli fornøyd er det bare å ta kontakt med oss, du har 14 dagers angrerett. Varen må returneres ubrukt og i den stand den ble sendt.

VASK:

Materialene vi arbeider med blir vasket før vi tar de i bruk. Sengetøy blir alltid vasket på kokvaskprogram, 90 grader. Vi bruker hovedsaklig parfymefrie vaskemidler og tar sjelden i bruk skyllemiddel.