Lillavendel

Jeg er fra Larvik og har en liten gårdsbutikk i Helgeroa. Med trygge og gode ingredienser er en forutsetning lager jeg Såper, Hudprodukter og soyalys.
Målet og ønsket mitt for alt jeg gjør, er å finne fram til gode kombinasjoner av oljer og ingredienser som hjelper huden.

Kvalitet er viktigere enn alt annet. Derfor bruker jeg lang tid på å finne gode og trygge råvarer som også handler om bærekraftighet for dem som produserer andre steder i verden.

Nysgjerrighet gjør også at jeg gjerne prøver meg litt fram sammen med deg hvis du har spesielle ønsker eller behov. Jeg lærer noe hele tiden, og kunnskap er viktig for å kunne sette sammen et godt og naturlig produkt. Jeg er også opptatt av kortreist mat og dermed også kortreiste egne produkter.

Gåstoffer fra norsk natur - og gjerne fra gården i Helgeroa . Det har resultert i gulrotsåpe og ølsåpe fra lokalt bryggeri. Når ønsket om god kvalitet og kortreiste produkter passer sammen, er ingenting bedre!

Ta kontakt hvis du har spesielle ønsker. Jeg lover aldri resultater, men Jeg lover å prøve hardt!

Ta gjerne turen innom gården på sommerstid. . Da bugner det av kortreist mat fra egen gård og gårder i nærheten. I tillegg finnes flotte produkter fra kreative produsenter. Også det er selvfølgelig kortreist.

'Vær velkommen!

Produkter i kategorien Soyalys