Vilt og Fisk

Beskrivelse:
Boken tar for seg art for art og forteller når man jakter og fisker, hvilke metoder som brukes, og hvordan man best behandler og oppbevarer byttet. Oppskrifter, som alle er laget av noen av Nordens ledende kokker og matskribenter, ledsager hver artsomtale.
Her er mat for både novisen og eksperten.

Stand:
Pen brukt bok, m. omslag.

Redaktør:
Siri Reuterstrand

Utgitt av:
Gyldendal Norsk Forlag AS - 1997

Mål: 27 x x 24,5 x 2,5 cm
Vekt: 1170 gr
Antall sider: 192

(Ref. 42a)


Kategorier:
BøkerOppslagsverk, BøkerKokebøker

Antall: 1 | Samler

ID: 1093149 | lagt til: 02.02.2022

kr 110,-

Fraktkostnad kr: 70,-
Fraktkostnad med annen gjenstand: kr: 70,-
Les hvordan frakten regnes ut
Avdeling: Samler

Flere produkter fra Antons Bok & Bilde