Profilerte Butikker

Nå kan du profilere din butikk på Eplas forside og i sosiale medier!

Profilert Butikk er en betal-tjeneste som alle butikker på Epla kan benytte seg av. Man kjøper seg en plass på valgt forside på ukesbasis, og prisen vil variere etter sesong og etterspørsel.

I tillegg til forsideplasseringen markedsfører vi din butikk og produkter i sosiale medier. Her velger vi en blanding mellom Facebook, Instagram og Pinterest der vi tror produktene dine fanger mest interesse.

Å være profilert butikk innebærer ikke noe ekstra arbeid for deg annet enn å sørge for at butikken din er full av flotte produkter, resten tar vi oss av. :)

På forsiden vil det vises tre butikker til en hver tid. Disse velges ut tilfeldig fra de aktive profilerte butikkene, og byttes ca en gang i minuttet. På Håndlaget-forsiden vil din butikk få omlag 20 000 direkte visninger i løpet av en uke, og i tillegg vil brukerne kunne se alle de aktive profilerte butikkene ved å bla seg fram og tilbake i listen.

Du kan ha med en liten tekst under butikknavnet på maks 50 tegn. Her kan du si noe om produktene dine, eller om spesielle tilbud eller aktiviteter denne uken.

Pris på profilering.  På forsiden til Håndlaget-avdelingen er prisen på profilering for én uke kr 199,-, og på Mote, Materiell og Samler er prisen kr 79,- for to uker. 'Profilering av butikk' legges til på din vanlige månedsfaktura, så ingen ekstra gebyrer tilkommer.


For å bestille profilering på forsiden, klikker du deg inn her, og kjøper profilering direkte via profileringsbutikken.