Logo

Mitt beste Eplakjøp vol. 2

Skrevet av Vibeke Spigseth, 7. januar 2015


Illustrasjon

Har du kjøpt noe på Epla du er ekstra glad i? Noe du forelsket deg i med en gang, noe som ble den perfekte gaven eller noe du bare er fryktelig fornøyd med?

"Mitt beste Eplakjøp" er en spalte på bloggen der vi viser frem bilder av dine aller beste Epla-kjøp. Har du lyst til å vise fram ditt beste kjøp sender du en e-post med bilde (gjerne av produktet i bruk) sammen med en liten tekst om hvorfor akkurat denne er din favoritt til info (a) epla.no og merker mailen med "mitt beste eplakjøp" :)

Spalten ble startet opp i 2011, men vi har lyst til å blåse liv i den igjen! Vi kommer helt sikkert til å være litt overrepresentert her da vi tross alt har full tilgang til denne bloggen + at vi selvfølgelig handler uendelig mye på Epla. Så vi starter det hele på nytt med mitt beste Eplakjøp! Nemlig dette flotte armbådet i skinn med egen tekst. På mitt står det "selvdisiplin" og er et verktøy i kampen mot juleribba!

Armbåndet er laget av Trine som driver butikken Uten Like <3

Vibeke

Kommentarer (2)

Profilbilde

Mottok i dag en pakke fra" 1 fin liten babybutikk" med det nydeligste, yndige lille baby hentesett jeg har sett. Perfekt strikket, myk alpakkaull, og fine farger og mønster. Jeg gleder meg til å kunne gi det i gave til et par som venter barn!


Av Åse Westlye, den 21. februar 2015 20:30.

Profilbilde

Fra Papirsymfoni har jeg bestilt to sommerlige og fine brødkurver som jeg gleder meg til å sette på bordet. Da kommer feriefølelsen. God tid og laaang frokost. Junihilsen fra Anja


Av Anja Christine Diehl, den 9. juni 2019 21:34.

Du må være logget inn for å kommentere. Logg inn.

  • Skrevet av Vibeke Spigseth
  • Profilbilde
  • Bio
    Hei! Vibeke Spigseth, det er meg og jeg driver butikkene Poppydesign Art hvor du finner min original kunst og repro av mine originaler, Popydesign Paper hvor du finner både håndlagede og trykte kort, tags, stempler og scrapbookpapir med eget design og Poppydesign Wrap it up! hvor du finner miljøvennlige alternativer til innpakning, bl.a matpakkeposer, gaveinnpakning, handlenett og andre "grønne" innpakningsalternativer. Jeg er lidenskapelig opptatt av papir, vakre mønstre og farger. Jeg er kreativ, og i mine tre butikker finner du et lite utvalg av det jeg holder på med til daglig :-) Velkommen inn!
  • Blogg: http://poppydesign.typepad.com/
  • Webside: http://www.poppydesign.no/
  • Kategorier