Logo

Sommertilbud på profilering!

Skrevet av Ida Victoria Grønbekk, 2. juli 2014


Illustrasjon

I hele juli og august får du to uker profilering for prisen av én på håndlaget-forsiden!

Få dobbelt så mye profilering for pengene i hele juli og august! Bare legg inn en bestilling i profileringsbutikken på vanlig måte, så legger vi inn butikken din som profilert. 


Det er i tillegg igangsatt enda mer markedsføring av epla.no nå, på flere nettsider med høy trafikk. De som kjøper profilering på håndlaget-forsiden vises nå automatisk i disse annonsene, og få enda flere visninger av sine produkter enn før.


Om du ønsker økt sjanse for mer trafikk og omsetning - kjøp profilering nå! :)


Klikk her for å komme til bestilling i profileringsbutikken.

Kommentarer (8)

Profilbilde

Så flott! :-)

Blir det forresten sommersalg i år også, hvor selgerne kan melde på produkter? Krysser fingrene :-)


Av Helene Rødahl Fagermo, den 2. juli 2014 16:57.

Profilbilde

Hva gjør dere for Samlersiden og de andre sidene?


Av Anne Kari Brekke, den 4. juli 2014 21:10.

Profilbilde

Tenker likt Anne Kari Brekke.


Av Elise Ljung, den 6. juli 2014 06:16.

Profilbilde

Helene: Det blir dessverre ikke noe sommersalg i år.

Anne-Kari og Elise: Vi kommer til å gjøre mye for samler, mote og materiell også, så følg med! Men i første omgang er det av naturlige årsaker håndlaget som blir prioritert.


Av Ida Victoria Grønbekk, den 7. juli 2014 13:00.

Profilbilde

Får stadig høre: ÅÅÅ ,er ikke Epla kun Håndlaget Produkter..! Så hvorfor ikke hele spekteret på Epla blir prioritert fra dag 1,er uforståelig for meg !!!


Av Maylis Kvanvik, den 25. juli 2014 12:17.

Profilbilde

jeg registrerer over tid at det er flere enn meg som etterlyser mer fra de Epla-ansatte. At de tre hovedkategorene får likere mengde eksponering, og at der iverksettes andre markedsføringstiltak. de siste årene oppleves den største endringen som økte avgifter, uten at det er fulgt opp av flere fordeler.

Det må være lov som Epla-medlem å lufte slike synspunkt, tenker jeg. Og de som jobber og får lønn av Epla kan kanskje trenge flere konstrukitve innspill til driften fra de som opplever det på nært hold, ikke sant?

Her er det jeg nettopp la inn som innlegg på Eplas Facebook-side.


Av Åpent^hus på Epla gro kibsgaard, den 27. juli 2014 13:18.

Profilbilde

HVOR ER EPLA-FORDELENE?
Hei Epla-drivere og alle Epla-kolleger. Det er hyggelig å være del av dette fellesskapet av kreative sjeler. Epla har vært et lavterskeltilbud som nok mange har hatt stor glede av å bli del av. Og nettstedet har vokst til å inneholde svært mange enkeltbutikker. Samtidig har kostnadene ved å selge via Epla også økt. Noe som er en vanskelig ting for alle de som driver med svært lite overskudd i utgangspunktet. Og her kommer poenget mitt:

Dersom det skal være interessant å fortsette å være del av Epla-fellesskapet, tenker jeg at Epla-administrasjonen må følge på å gi Epla-medlemmene flere fordeler med å bli - drahjelp til å bli synlige. Det er DET et slikt fellesskap må være tuftet på. Etsy er superflinke til å promotere, så også andre lignende europeiske fellesskap. Nå som Epla-driften finansierer flere stillinger, og attpåtil er oppkjøpt av Allers, må det være lov å etterspør større fordeler med å være Epla-butikk. Enig, Epla-kolleger?

Bedre og bredere markedsføring vil gjøre helheten Epla mer kjent og brukt, og forhåpentligvis også generere mer salg. Først da vil det føles ok å legge ned såpass mye arbeid i butikken, og ok å betale avgiftene Epla krever av oss.


Av Åpent^hus på Epla gro kibsgaard, den 27. juli 2014 13:18.

Profilbilde

Hvorfor ligger dette på forsiden nå?


Av Rita Krogsund, den 7. september 2014 00:14.

Du må være logget inn for å kommentere. Logg inn.

  • Skrevet av Ida Victoria Grønbekk
  • Profilbilde
  • Bio
    Ida Victoria Grønbekk elsker søm og annet håndarbeid, og bruker litt i overkant mye tid bak symaskinene.
  • Webside: http://www.idavictoria.no/
  • Kategorier