Logo

Forsidelister

Skrevet av Vibeke Spigseth, 22. september 2014


Illustrasjon

Er du glad i å lage produktlister? Vi ønsker oss fine forsidelister fra dere, slik at vi kan få vist frem alt det flotte som finnes på Epla!

Lister lager du enkelt ved å klikke deg inn på "Dine lister" i den venstre menyen når du er logget inn på epla. Her kan du lage produktlister i haugevis! Favorittlistene dine, ønskeliste til barna, huskelister, julegavelister og ikke minst dine forslag til Dagens forelskelser. Du kan ha flere lister, og du kan sende dem til dine venner på e-post, facebook eller du kan dele dem med oss.

Du starter enkelt ved å trykke på knappen som heter "lag liste", og du er i gang! Lag en fin tittel, og ønsker du listen på forsiden kopier butikklinken din i ingressen.

Noen retningslinjer til listene som sendes inn til oss:

 • - Forsidelister må inneholde minst 20 produkter.
 • - Du kan ha med maks ett produkt fra hver butikk på forsiden for håndlaget, to for våre tre andre avdelinger
 • - Huk av for "offentlig".
 • - Kopier butikklinken din i ingressen.
 • - Velg hvilke avdeling du ønsker å sende forsidelisten til.
 • - Ellers gjelder det å lage pent sammensatte lister, men et variert utvalg.
 • - For mer informasjon om listelaging, klikk på denne linken.
 • - Lister som inneholder flere produkt fra samme butikk blir ikke brukt.

Kos dere med listelagingen, vi gleder oss til mange fine forsideforslag!

Kommentarer (7)

Profilbilde

:-)
Og husk å melde fra til dem dere har med på listene om at de er med da.. og inspirer ALLE til å dele dem i mail, blogg, twitter og Facebook.

Fremdeles er det utrolig mange lister som har NULL delinger.
Hva er vitsen med å lage lister om ingen ser dem og deler og klikker inn i dem?
Vi kan jo ikke sitte og vente på å bli funnet, eller tro at andre markedsfører oss...?
:-) Skippertak!


Av Lise Nilsen, den 22. september 2014 16:15.

Profilbilde

Ofte skjer det at de som lager lister gjerne tar med 2 varer fra egen butikk. Epla har en klar regel, KUN 1 vare fra hver butikk. Hadde vært så fint om alle kunne følge den regelen.

Nyt dagen! :)


Av Silje Rykken, den 23. september 2014 10:35.

Profilbilde

Finnes det en funksjon på epla som gjør det mulig å søke på lister? Det ligger mye arbeid bak listelaging, og det florerer mange fine lister, men for å se lister andre har laget er eneste måten jeg vet om å trykke inn på siste lister.

Det hadde vært supert om det gikk an å søke seg frem til lister. For eksempel gjennom det vanlige søkefeltet på epla der vi søker etter varer.

Noen som vet om dette allerede finnes?


Av Ragnhild Selle, den 2. oktober 2014 12:13.

Profilbilde

Hei!
Det finnes dessverre ingen søkefunksjon i listene, kun "bla-metoden", altså å klikke deg videre til neste liste :-)


Av Vibeke Spigseth, den 8. oktober 2014 18:35.

Profilbilde

Erger meg grønn på at redaksjonen oppfordrer for til å lage forsidelister, for så å ignorere dem helt. På "Samler" har samme forsideliste ligget ute i to uker nå. Det er jo faktisk den eneste profileringen vi får, siden bilder og chipe damer opptar plasser der våre produkter lå før.
Varne vi lanserer ligger ute blant de 6 synlige i toppen en time.
Hvofor skal eplabutikkeierne arbeide gratis for epla , når det er aviser og undertøy som viser igjen på siden.
Tror virkelig epla direksjonen at kundene som ønsker å kjøpe små varer av samleverdi kommer til siden for å bli teppebombet av junk og bilder???
Ja, nå er jeg skikkelig sint, og det er sikkert ikke lurt.
Jeg mener likevel at mine varer fortjener et sted å bli vist og markedsført på.
Viss epla ikke er interessert, vil jeg se meg om etter andre fora.
(Dere er i parantes bemerket flinke til å fortelle oss hvordan vil selv skal gjøre det markedsføringsarbeidet dere burde gjort)
Ikke sag av den grenen dere sitter på, verken, Mercedes eller Dabladet vil betale for annonser på sider som ikke har kunder. Vi er grunnen til at dere kan selge dyr reklame til utenforstående.
Gi oss litt tilbake for det arbeidet vi legger ned og de verdiene vi står for, 2 x gjenbruk, hjemmeindustri og materialbruk.
Fra Elise Ljung


Av Elise Ljung, den 17. november 2014 13:53.

Profilbilde

Jeg ble faktisk litt skuffet over hvor lite aktivitet og hvor dårlig markedsføring det er på denne siden. Jeg hadde hørt veldig mye fint om denne siden på forhånd. Det er riktignok bare på hobbybasis jeg driver på, la oss kalle det for "hverdags-underholdning jeg kan tjene litt på" og jeg vet også at jeg er elendig på å ta bilder av produktene mine. Men det er generelt lite aktivitet generelt på denne siden. Faktisk så har hun som anbefalte meg denne siden slettet sin butikk. Det blir ikke jeg å gjøre. Men vi betaler jo for å legge ut produkter osv. Jeg har vurdert å lage to butikker siden produktene jeg lager varierer så veldig i stil og sjangere, jeg har jo faktisk skummel-bilder og babyklær side om side , men jeg ser foreløpig ikke vitsen med å ha to butikker. Beklager sutringen, men jeg har faktisk inntrykk av at jeg ikke er alene om å merke den dårlige aktiviteten på denne siden.


Av Lena Kosmo, den 2. februar 2017 10:27.

Profilbilde

Har kjøpt profilering en uke bare for å se om det hjelper og venter og venter og venter spent:)
Det blir nok bra.

Hilsen Anne / Midt i Blinken Design


Av Anne Jacobsen, den 17. september 2017 19:42.

Du må være logget inn for å kommentere. Logg inn.

 • Skrevet av Vibeke Spigseth
 • Profilbilde
 • Bio
  Hei! Vibeke Spigseth, det er meg og jeg driver butikkene Poppydesign Art hvor du finner min original kunst og repro av mine originaler, Popydesign Paper hvor du finner både håndlagede og trykte kort, tags, stempler og scrapbookpapir med eget design og Poppydesign Wrap it up! hvor du finner miljøvennlige alternativer til innpakning, bl.a matpakkeposer, gaveinnpakning, handlenett og andre "grønne" innpakningsalternativer. Jeg er lidenskapelig opptatt av papir, vakre mønstre og farger. Jeg er kreativ, og i mine tre butikker finner du et lite utvalg av det jeg holder på med til daglig :-) Velkommen inn!
 • Blogg: http://poppydesign.typepad.com/
 • Webside: http://www.poppydesign.no/
 • Kategorier