Logo

Heldige vinnere er kåret!

Skrevet av Siw Boine, 21. februar 2012


For ikke så lenge siden feiret vi 20000 likes på facebook med kjempekonkurranse! Nå er premiene trukket og vinnerene klare!

Over 20000 likes på facebook er vel verdt å feire, og det har vi gjort til gangs! Vi skulle velge 5 premier blant de som deltok, men det var sååå vanskelig så vi endte med å velge ut 7 vinnere istedenfor. Vi håper det er greit. ;)


Blant 120 kommentarer var det disse 7 som endte opp med det lengste strået denne gangen:


1: Trine Anette Johansen

Hurra, gratulerer så masse!!
Jeg satte meg ned igår ettermiddag etter at dere la ut gladnyheten deres. Jeg klarte rett og slett ikke å bestemme meg, dere har så utrolig mye fint! Idag satte jeg meg ned på ny (glad vi har hatt barnevakt fra igår til idag). Jeg er gravid, og er på utkikk etter en kjole jeg kan bruke til sommeren etter ny familieforrøkelse Vi skal på slektstreff, da er det morsomt med noe nytt. Til slutt falt valget mitt på Sommerkjole i Velour (str L), grå med rosa lommer, fra Mo9ca design, kr.680,-. Den fant jeg på side 16 under kjoler og skjørt. Jeg ønsker dere lykke til videre, jeg elsker siden deres, så jeg kommer absolutt til å fortsette å handle hos dere. God helg!

2: Elisabeth Stein

Det er så mye jeg ønsker meg her inne,men har plukket ut denne t-skjorten fra het potet! Den er kuuul!

3: Shiela Marie Bagumbayan

Congrats! That's a great start for 2012! Awesome! I wish for this necklace. Hope I am lucky to get it for free for my birthday next month. (Finger crossed)


4: Lena Gjerald

Epla er genialt. Må alltid inn å sjekke når det kommer nyhetsbrev. Og litt når det ikke kommer brev også. Min kjære er ihuga lego fan og ønsker seg disse men siden han aldri i verden klarer å rote seg inn her, kommentere og ønske seg de selv, så kan jo jeg ønske meg de for han liksågodt. Overaskelser er alltid gøy! Gratulerer med suksessen og lykke til videre!


5: Anne Marte Olaussen

Gratulerer så mye med 20 000 likes på facebook! Dere har klart å skape en morsom, nyttig og inspirerende side! Disse koppene fra "Himla fint" synes jeg er så koselige, hadde elsket om disse stod klare å ventet på min kjærlighet og meg til kos når vi blir ferdige med oppussing av vårt nye hjem ♥


6: Mona Cecilie Løken Johannessen

Ønsker meg veldig konvoluttvesken OhSoSilver fra MekitaNaku - den er bare super-fin! Liker veldig godt tanken på gjenbruk! Snuppa mi skal snart på skoleball - vesken hadde passet perfekt til resten av antrekket.


7: Mona Røed

Epla er mentalhygiene på høyt nivå! Her finner man gaver til alle, inkludert seg selv. Jeg finner også ideere til egen produksjon. ME LIKE! Jeg ønsker meg veldig denne fantastiske skålen med mine favorittinsekter, øyenstikkere, på fordi den er annerledes og forseggjort med det lille hjortehodet nedi.Gratulerer til alle sammen, håper dere blir fornøyd med premiene som kommer i posten. :)

Fine premier? Her ser du mer fra disse butikkene!

Kommentarer (11)

Profilbilde

Så heldige de vaaaar! :o)


Av Ingrid Riddervold Hårsvær, den 21. februar 2012 13:56.

Profilbilde

Gratulerer til de heldige vinnerene


Av Wenche Skau, den 21. februar 2012 14:03.

Profilbilde

Gratulerer med flotte premier!!


Av Elisabeth Prytz, den 21. februar 2012 15:28.

Profilbilde

Gratulerer alle sammen, moro:)


Av Camilla Agathe Lande Jensen, den 21. februar 2012 16:25.

Profilbilde

Gratulerer de til heldige!


Av Marianne Vik, den 21. februar 2012 16:50.

Profilbilde

Fine premier! Gratulerer til de heldige vinnerne:o)


Av Anette Seip, den 21. februar 2012 19:07.

Profilbilde

Gratulerer alle heldige vinnere, flotte premier på dere alle!


Av Cecilie Sønsteby, den 22. februar 2012 17:44.

Profilbilde

Gratulerer til vinnerne! :o))


Av Anne Lise Lilleskog Andreassen, den 23. februar 2012 00:33.

Profilbilde

Tusen takk!


Av Shiela Marie Bagumbayan, den 23. februar 2012 11:17.

Profilbilde

Det er hyggelig å vite at vinnerne virkelig har ønsket seg disse premiene og veldig gøy å lage ting som får nytt hjem og blir satt pris på. Det inspirerer MekitaNaku til å fortsette.


Av Mona Ratejczak, den 23. februar 2012 18:30.

Profilbilde

Så mange fine produkter til heldige vinnere :) Har fått lagt til flere favorittbutikker nå...


Av Laila Stenbrenden, den 23. februar 2012 23:13.

Du må være logget inn for å kommentere. Logg inn.

  • Kategorier