Om Zylla smykker

Jeg lager smykkene av sølv, med enkelte innslag av glassperler.

Jeg sender varene så raskt som mulig, som oftest 1-3 arbeidsdager etter at bestilling er mottatt/ betaling registrert, men i hektiske perioder kan det bli mer.
Dette gjelder f.eks. i ukene før jul. Gi beskjed dersom noe haster i denne perioden.
Hvis det er spesialbestillinger el. ved behov for endringer på varen i forhold til beskrivelsen, kan det også ta et par dager ekstra.
Andre kjedetyper eller lengder kan gi en annen pris enn den oppgitte.
Smykkene leveres i lynlåsposer, som det også er best å oppbevare sølvet i for å unngå/ begrense anløpning.
Dersom du har behov for gaveeske må det bestilles som egen vare "Ekstra gaveemballasje". Nærmere forklaring under varebeskrivelsen.

Betaling kan gjøres med Vipps, faktura, direkte ved henting (kontant el. kort) eller Paypal.
For de tre første alternativene velg "privat oppgjør" ved bestilling, og oppgi ønsket betalingsform i kommentarfeltet. Benyttes Vipps eller faktura må jeg be om forhåndsbetaling.
Jeg sender da betalingsinformasjon på e-post, og sender varene når betaling er registrert.
Dersom jeg ikke får tilbakemelding på e-posten i løpet av 4 dager anser jeg bestillingen som annullert, og legger varen ut for salg igjen.

For de som ikke kjenner til PayPal har jeg hentet informasjon fra "FAQ" øverst på sida:
"PayPal er en sikker og enkel betalingsløsning på nett som kan brukes av alle. Det er gratis å opprette en PayPal-konto. PayPal gjør det mulig for deg å betale med kredittkort uten å gi dine kontoopplysninger til selger. Du trenger ikke å ha en PayPal-konto for å betale noen via PayPal, du trenger kun et kredittkort."
Har man ikke PayPal konto, får man ett valg hvor et av alternativene er at man ikke har konto, da vil det komme opp et betalingskjema hvor informasjon og kortdetaljer må fylles inn. Når det er gjort, velger man den gule knappen, hvor det står "Betal nå", og betalingen blir gjennomført.

Kunden betaler frakt for kun ett produkt, slik at det ved bestilling av to eller flere varer ikke belastes ytterligere frakt.

Skulle det være ønske om å bytte vare betaler kunden frakt for dette.

Kjøper har ubetinget angrerett på 14 dager (jf. Angrerettloven). Ved retur dekkes frakt av kunden.
Alle varer kontrolleres av selger før sending, men dersom det likevel skulle være skade på den, bes kunden ta kontakt umiddelbart.

Zylla smykker er registrert i Brønnøysundregisteret, og ansvarsstempelet mitt er registrert hos Patentstyret.

Ta kontakt om du har spørsmål om produksjon, andre løsninger, priser eller noe annet, og er du i nærheten slik at vi kan ordne annen levering enn å sende i posten løser vi selvsagt det :-)

Kristin.