Trollsmed

Nå er Trollsmedbutikken såvidt åpen, så jeg kan fylle butikken igjen. Og du kan bruke VIPPS nr 504818 (bedriftsvipps)
Jeg har lagt bestillingsoppføringene for jordbær, bier, sopp, fyllekulene med perler av dine egne vinflasker og de lokale Hardangerkulene og Bergenske regnværskulene langt nede i butikken.De finnes også i bloggbutikken min på trollsmed.com/butikk
:-) Ha en fin høst alle sammen!

:-) Alle varene her i butikken er HÅNDLAGET av meg, jeg er faglig håndverker - utdannet sølvsmed, og lager varene mine selv, både perler og sølv. Jeg har arbeidet med perlelaging i mange år. Jeg bruker kun 925sølv
Når jeg ikke bruker sølv, bruker jeg bronse av gullsmedkvalitet.

Trykk på Facebook-knotten der borte til høyre:-) på sida her for å følge med hva jeg gjør og ta kontakt med meg ! KNOTT ^ der oppe :-)
Ikke alt havner her inne :-)
Du kan nå betale med Vipps, du får opp Lise som Trollsmed på Epla.
_______________________________
Trollsmeden lager perlene sine selv med lampworkteknikk - glass smeltes på åpen flamme og formes mens det er glødende. Når jeg lager perler av porselen og annen leire høybrenner jeg dem og vet jeg at de er laget så solid jeg er i stand til. Kanskje de finner noen igjen etter oss om tusen år?

http://www.facebook.com/trollsmeden

Småfolket til Trollsmeden har eget adopsjonskontor her inne:
https://www.epla.no/shops/alvetaarefolket/

Besøk også våre fellesbutikker:
http://marked.epla.no for andre varer fra Trollsmeden og https://www.epla.no/shops/kreativtsnop/ for deg som leter etter håndlagde løse perler.
Vi har og en fellesbutikk https://www.epla.no/shops/marked/

Produkter i kategorien Ringer