Om Tre og Ro

Velkommen til det lille hobbysnekkeriet Tre og Ro.

Om serveringsfjølene våre:
Eventyret med Tre og Ro startet da vi uventet fikk tilgang til ett lass med gulvplanker i furu fra 1970 tallet og eik fra 1950 tallet som skulle kastet.
Og da vi litt senere fikk tak i materialer fra 1880 tallet fra et hesthus i Sverige som skulle rives fant vi ut at nå måtte vi ta ansvar - Gi det en ny sjans, ropte vi i kor, og satt i gang.
Med litt lim, mye pussing og en store dose tålmodighet har vi laget trefjøler som kan brukes til å servere tapas, oster eller andre godsaker.
Vi har også laget fjøler i rustikk materialer som kan brukes som brødfjøler eller bare som pyntefjøl for oljer på kjøkkenet. På noen av fjølene har vi festet gamle belter av ulik opprinnelse.

Ettersom hver serveringsfjøl er unik vil størrelsene variere. Se på bildet for å få nøyaktig størrelse.
Alle fjølene er oljet med flere strøk av Liberon food safe olje.

Om bokhyllene våre:
Vi i Tre og Ro har også brukt materialet fra hesthuset som skulle rives til å lage noen bokhyller eller esker. Du bestemmer!

Vi har laget flere hyller/esker av de gamle solide materialene og blandet det med noen utvendige panel fra et hus fra 1972 som nylig ble revet eller brukte paller av nyere dato. Alt produkter som var på vei til dynga! Hyllene passer utmerket til bøker, baderom eller kjøkkenet som f.eks. krydderhyller.
Alle hyllene er påført ett strøk med gjennomsiktig olje for å bevare treverket. Ettersom hver hylle er unik vil størrelsene variere. Se på bildet for å få nøyaktig størrelse.

Sender alltid varene på billigst måte. Varene kan også hentes etter avtale i Oslo.

Lurer du på noe så kan du ta kontakt med treogro@gmail.com

Alle produktene leveres av Lille hobbysnekkeriet Tre og Ro. Det gis selvsagt full returrett iht angrefristen innen 14 dager, dersom kjøper ikke er fornøyd med produktet. Kjøper betaler evt. returfrakt.