Om Strikkekurven

Hatter:

Jeg lager unike hatter etter eget design. Hattene er strikket og deretter tovet i maskin. Med en gang den er ferdig tovet og mens den enda er våt, former jeg hatten i den fasongen jeg ønsker og lar den tørke slik.

Hattene er gode og varme, men samtidig kledelige. Veldig mange som sier de ikke kler å ha noe på hodet, blir overrasket over hvor fine de blir med en enkel hatt. Bremmen rammer om ansiktet og løfter helheltsinntrykket. Bare prøv! Husk at du har 14 dagers returrett!

Hattene har fått hvert sitt jentenavn. Noen er oppkalt etter personer jeg kjenner, men de fleste er bare navn jeg liker.

Størrelse:
Størrelse M er ca 57-58 cm rundt hodet, dette er utgangspunktet for de andre størrelsene. Str XXS er barnestørrelse. Mål deg rundt hodet på det bredeste. Legg til en cm, så har du størrelsen din.

Vinvesker:

Vinvesken holder vinen riktig temperert. Med en flaske god vin i, blir vinvesken den perfekte gave til dem som "har alt".

Vinveskene mine er strikket for hånd og tovet i maskin. Hver og en av vinveskene er unike, men om du ønsker to like, kan det strikkes på bestilling.

Vinveskene har fått navn etter guder og steder i norrøn mytologi.