Om STRAND

Tekstilprodukter med silketrykk.

Når du handler hos meg kan du være trygg på at jeg har jobbet for å lete fram de mest miljøvennlige alternativene.
Alle mine produkter er enten redesignet, laget av lin eller økologisk dyrket bomull. (Og så har jeg resirkulert gavepapir.) Lin er litt mer miljøvennlig enn økologisk bomull.
Jeg redesigner gamle stoffer ved å trykke på dem med silketrykk og sy dem om til nye produkter.

Ønsker du å bli forhandler av produkter fra STRAND? -Se min nettside: www.strandtekstildesign.no

Følg STRAND på Facebook: Søk etter STRAND eller bruk linken:
https://www.facebook.com/#!/strandtekstildesign
Her får du de siste nyhetene, tilbud og andre miljøvennlige nyheter.

Min blogg:
http://unnistrand.blogspot.com/

25% av alle insektmidlene som brukes i verden, brukes til bomullsdyrking. Bomull er generelt en svært ressurskrevende fiber. Derfor er det viktig å velge brukt, redesign, økologisk eller andre materialer, når man kan.

Tekstilproduktene er laget i et røykfritt hjem. Det er derimot ikke fritt for husdyr. -Vi har en nydelig katt som heter Tulla og en snill kanin som heter Noah.

De redesignede produktene er laget av brukte stoffer. De har levd et liv før og kan derfor ha enkelte flekker og misfarginger. Jeg forsøker så langt det er mulig å sikre at jeg bruker sterke, uskadete stoffer, men kan dessverre ikke garantere at det ikke vil være enkelte tilfeller av flekker eller slitasje.

Jeg legger vekt på kvalitet, god design og at produktene skal være bærekraftig produsert.
Hvis det likevel skulle være noe du er misfornøyd med eller lurer på, så ta kontakt så skal vi se hva jeg kan ordne!

Betaling til meg skjer via Paypal. Du kan også betale med bankkort til Paypal.
Jeg sender varene så raskt som mulig og innen 7 dager.
Jeg forsøker alltid å bruke resirkulert emballasje.

Hvis du ønsker at produktet du kjøper skal være en gave, pakker jeg det gjerne inn for deg. Jeg kan også sende gaven direkte til mottaker. Gi i så fall beskjed om det.

Angrerett.
Skulle du angre på et kjøp, sender du meg melding om det og sender varen tilbake til meg innen 14 dager fra dagen du mottok varen. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake.
Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny.

Mål på t-skjorter:
Størrelse S M L XL
Lengde 62 cm 65 cm 67 cm 70 cm
Bredde bryst 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm
Bredde nederst 50 cm 53 cm 56 cm 59 cm
Livvidde 86 cm 92 cm 98 cm 104 cm

Uttalelser fra noen som har prøvd t-skjorta:
"Flott passform, utrolig behagelig å ha på seg, kult design. Helt klart en t-skjorte jeg kommer til å bli veldig glad i. T-skjorta er nå vaska og fortsatt like fin."

"Snittet på t-skjorta er perfekt, endelig en t-skjorte som man kan være feminin i flott til olabukser og tights, dessuten er stoffet utrolig behagelig mot kroppen. Og jeg liker designet."

"Jeg har brukt t-skjorta (størrelse S) både med og uten langermet under. Passformen er fin, liker snittet i sidene. Jeg kunne nok hatt enda mindre størresle for å få det helt perfekt."

"Jeg likte spesielt godt halsutringningen, for det første er det jo deilig at den ikke gir en følelsen av at man blir kvalt men jeg synes også utringningen var så pen...min mann kommenterte det faktisk og han digget jo selvfølgelig kua :) fargen på kua er så utrolig fiiiiin (lilla), love it! synes også at plasseringen av trykket var helt perfekt..
mykheten i stoffet var helt fabelaktig, utrolig deilig å ha på...jeg synes også at passformen var helt perfekt, herlig feminin. Lengden var superduper, helt fabelaktig å slippe å dra nederst på skjorta for å få den til å få en anstendig lengde."