Om STRAND

Tekstilkjærlighet!

Miljøvennlige tekstilprodukter.

Alle mine produkter er enten redesignet eller laget av lin eller økologisk dyrket bomull. (Og så har jeg svanemerket gavepapir.)
Noen av tekstilene mine er trykket for hånd med silketrykk, mens andre er designet av meg og bestilt digitaltrykket som ferdig metervare/produkter.

Ønsker du å bli forhandler av produkter fra STRAND? -Se min nettside: www.unnistrand.no

Følg STRAND på Facebook: Søk etter STRAND eller bruk linken:
https://www.facebook.com/#!/strandtekstildesign
Her får du de siste nyhetene, tilbud og andre miljøvennlige nyheter.

Min blogg:
http://unnistrand.blogspot.com/

MILJØFAKTA:
Bomull er generelt en svært ressurskrevende fiber. Derfor er det viktig å bruke klær og andre tekstiler så lenge som mulig, velge brukt, redesign, økologisk eller andre materialer, når man kan.

Tekstilproduktene er laget i et røykfritt hjem. Det er derimot ikke fritt for husdyr. -Vi har to kaniner som heter Stella og Donkey.

De redesignede produktene er laget av brukte stoffer. De har levd et liv før og kan derfor ha enkelte flekker og misfarginger. Jeg forsøker så langt det er mulig å sikre at jeg bruker sterke, uskadete stoffer, men kan dessverre ikke garantere at det ikke vil være enkelte tilfeller av flekker eller slitasje.

Jeg legger vekt på kvalitet, god design og at produktene skal være bærekraftig produsert.
Hvis det likevel skulle være noe du er misfornøyd med eller lurer på, så ta kontakt så skal vi se hva jeg kan ordne!

BETALING
Betaling til meg skjer enten ved forhåndsbetaling til konto eller med Vipps til 130076 (Privat oppgjør), eller jeg sender faktura som betales innen 2 uker.
Jeg tilbyr dessverre ikke Paypal fordi regnskapsføreren min ikke godkjenner det. (!)
Jeg sender varene så raskt som mulig og innen 7 dager.

Hvis du ønsker at produktet du kjøper skal være en gave, pakker jeg det gjerne inn for deg. Jeg kan også sende gaven direkte til mottaker. Gi i så fall beskjed om det.

Angrerett.
Skulle du angre på et kjøp, sender du meg melding om det og sender varen tilbake til meg innen 14 dager fra dagen du mottok varen. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake.
Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny.

Uttalelser fra noen som har prøvd t-skjorten mine:

"Flott passform, utrolig behagelig å ha på seg, kult design. Helt klart en t-skjorte jeg kommer til å bli veldig glad i. T-skjorta er nå vaska og fortsatt like fin."

"Snittet på t-skjorta er perfekt, endelig en t-skjorte som man kan være feminin i flott til olabukser og tights, dessuten er stoffet utrolig behagelig mot kroppen. Og jeg liker designet."

"Jeg har brukt t-skjorta (størrelse S) både med og uten langermet under. Passformen er fin, liker snittet i sidene. Jeg kunne nok hatt enda mindre størresle for å få det helt perfekt."

"Jeg likte spesielt godt halsutringningen, for det første er det jo deilig at den ikke gir en følelsen av at man blir kvalt men jeg synes også utringningen var så pen...min mann kommenterte det faktisk og han digget jo selvfølgelig kua :) fargen på kua er så utrolig fiiiiin (lilla), love it! synes også at plasseringen av trykket var helt perfekt..
mykheten i stoffet var helt fabelaktig, utrolig deilig å ha på...jeg synes også at passformen var helt perfekt, herlig feminin. Lengden var superduper, helt fabelaktig å slippe å dra nederst på skjorta for å få den til å få en anstendig lengde."