Rankdarbiu Kavine

Har du noen gang lurt på at strikking og annet kunsthåndverk ikke bare kan være terapi, men også en spesiell måte å kommunisere på? Eller kanskje til og med tilleggs- eller grunninntekt?
Kvinner, jenter og til og med unge jenter av alle nasjonaliteter har en uimotståelig trang til å lage hjerteelskende håndverk. Fra eldgamle tid har vi litauere vevd, strikket, vevd spesielle produkter for oss selv, kjære og hjem. De ble beriket med energien fra vår kjærlighet og omsorg.
Hvis du fremdeles føler disse kreative kreftene i dag, ikke forlat dem, men verne dem som din mest dyrebare og mest betydningsfulle eiendel.
Fra jeg var 18 år følte jeg en lidenskap for strikking, og da jeg dro til Norge, ble jeg en inntektskilde. Jeg er takknemlig for mannen for å ha oppmuntret meg til ikke å legge hendene ned. Det var sannsynligvis ikke vanskelig å finne en jobb for å oppfylle mitt yrke. Derfor ble firmaet mitt Design og Garn født i 2013. Jeg startet min virksomhet fra en liten butikk i utkanten av byen med salg av strikkevarer og garn og flyttet senere til en nettbutikk.
Strikking og handel har blitt en del av livet mitt, så når jeg kommer tilbake til Litauen, vil jeg fortsette arbeidet, rett under det nye navnet "Rankdarbiu Kavine".
Jeg er veldig glad for å se kundene mine lykkelige når jeg oppfyller deres ønsker. Det gir meg glede, kreativ motivasjon og en følelse av stolthet over prestasjonene mine.

Produkter

kr 850,-
kr 532,-