Om Oh..la, la!

GENERELL INFORMASJON TIL KJØPER:

Ved privat oppgjør:

Velger du privat oppgjør som betalingsform, sender jeg deg en mail med kontonummer og bekreftelse på bestilling. Varen sendes ut så snart betalingen er registrert på konto. Ps! Hvis varen ikke er betalt innen tre dager, legges varen ut i butikken igjen.

Angrerett jfr. kjøpsloven gjelder alle kjøp i min butikk:

Du har 14 dagers angrerett på alle varer. Hvis du benytter deg av angreretten, får du tilbake det du har betalt (alle kostnader som faktisk er belastet deg, herunder porto, ekspedisjonsgebyr og postoppkravsgebyr), og jeg som selger skal ha tilbake varen.

Returkostnadene betaler kunden selv.

Så snart varen er mottatt, returneres pengene til din konto ( ved privat oppgjør) eller refunderes via Pay Pal.

PS! JEG TILBYR IKKE PRIVAT AVHENTING ELLER LEVERING AV VARER. Alle utsendelser og eventuell retur av varer, skjer via post. ( Ved enkelte varer, der annet gjelder, vil det stå informert om dette i produktbeskrivelsen)

Alle pakker sendes med A- post. Ønsker du å betale for et annet alternativ, feks. forsikret Norgespakke (150,-), gi meg da beskjed om dette.

Jeg bekoster ikke varer som ikke kommer frem i posten. Men PS! Dette har kun skjedd èn gang i løpet av 360 salg, så det forekommer svært sjelden.