Om Newat This Craft

Jeg kan telle på en hånd hvor mange lærere som vil hjelpe meg å holde meg unik og innse at det er en god ting å ikke være som alle andre. Og det er i min takknemlighet for deres ånd at jeg åpnet "Newat this craft". Jeg elsker å bruke tilbehør som en måte å vise hvem og hvordan jeg er. Jeg vil hjelpe deg med å gjøre det samme. Jeg strever for at Newat skal være et sted hvor du kan finne unikt tilbehør som viser verden, DU.

Navnet "Newat this craft" kommer fra det faktum at jeg fremdeles anser meg selv som ny på dette håndverket i motsetning til mine 20 år med å lage. Det er alltid nye teknikker eller hack å lære. Newat er også en hyllest til min favoritt amfibie, newts (vannsalamander). Livssyklusen deres er forskjellig fra andre amfibier.
Og som biolog kommer jeg til å nerde over det 😁. Jeg kunne skrive bøker om vannsalamander. I tillegg ser de ut som mini-drager 🐉. Hvem elsker vel ikke drager?

Alle varene mine er gaveinnpakket og sendes med et håndskrevet takkebrev. Jeg kommer også til å kontakte deg for å sørge for at du har mottatt bestillingen.

Fast fraktkostnad 35 kr på hele kjøpet, uansett antall på varer. Med mindre det står annet i vareinfo