naïve

Vi er en liten familiebedrift fra Stavanger som liker det vi kaller naiv design. I dette begrepet legger vi produkter som er lekne, barnlige og enkle, men solide og som kommer fra kvalitets- og designorienterte, engasjerte produsenter. Vi er absolutt ikke redde for å bokstavelig talt sette litt farge på tilværelsen med produktene vi selger.

Vi appellerer til barnet i oss alle. Til den delen av oss som ikke beskjeftiger seg med begreper som pretensiøsitet og snobberi. Derfor er både foreldre og andre voksne garantert å finne noe spennende i vår butikk. Enten til egne barn, andres barn eller til seg selv.

Våre produkter er ikke varer du får tak i på hvert gatehjørne. Vi legger stor vekt på å samarbeide med leverandører som er nye og uetablerte på det norske markedet. Vi tar også inn varer fra mer etablerte leverandører, men tar da inn produkter som ikke de "store" ser seg tjent med å ta inn. Du som kunde skal like å ha noe som ikke alle andre har. Når du handler hos oss, vil dette være et naturlig frynsegode.

I kommunene Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg leverer vi varen(e) på døren ved kjøp over 500 kr. Bor du ikke i distriktet? Fortvil ikke! Mot et lite frakttillegg sender vi våre varer til hver eneste by og bygd i vårt langstrakte land.

Produkter

kr 189,-
kr 189,-
kr 189,-
kr 189,-
kr 189,-
kr 189,-
kr 279,-
kr 469,-
kr 249,-
kr 249,-
kr 249,-
kr 249,-
kr 199,-
kr 219,-
kr 219,-