Om Mona-Lisa

Jeg lager og designer smykker av glass, Alle glass smykkene håndskjæres, bruker ikke sag bevisst for at ethvert smykke skal bli unikt.
Smykker med perler , stener og metall er av deler jeg har kjøpt inn og smykkene kommer til mens jeg lager. Fordi jeg driver hobby virksomhet kan jeg holde disse lave prisene. De fleste smykkene har veldig mye materiell. Noe håndarbeider som luer skjerf som jeg hekler eller strikker, både eget designet, oppskrifter eller etter inspirasjon hvor jeg setter eget preg på det. .
Har en charms på alle halssmykker med navnet mitt på
Lenkene er av aluminium og den er lett og holder seg blank mye lengre enn metall. Og den er 100% nikkelfritt. Irrer ikke.
Jeg tester alt som ligger på huden for nikkel selv etter hudlegekontoret sin oppskrift og anbefaling.
Har også gavekort. hvor du kan velge beløp selv. Skriv en melding hvis annen pris en foreslått ønskes. Ligger nederst i butikken
Har stor skaperglede og syns jeg har funnet en veldig fin hobby

Betaling
PAYPAL:
PayPal er en sikker og enkel betalingsløsning som er gratis å bruke når du skal betale for noe på nett. Du betaler med ditt kredittkort eller bankkort kun ved å oppgi kortnummer, utløpsdato og CVC-nummer. PayPal formidler betalingen, uten å oppgi kontoopplysninger eller kredittkortnummer til selger. Du må ikke selv ha PayPal-konto for å kunne betale, kun et bankkort eller et kredittkort.

Angrerett
Dersom varen ikke skulle være som forventet har du to ukers angrerett. Innen den tid returner du varen i den stand den ble mottatt. Returporto betaler kjøper. Når jeg har mottatt varen overfører jeg pengane til din konto. Portokostnadene vil ikke bli refundert.
Jeg er også stolt "medboer" på FB siden EPLABITER, som er en fellesside for mange kreative og flotte Eplabutikker under felles paraply. Besøk oss og lik oss gjerne på https://www.facebook.com/Eplabiter - det er garantert besøket verdt :))

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe! På tlf 45424315 eller mail monalisadesign@yahoo.no