Om Mies Mirakler

Mies Mirakler er en hverdagsblogg, og Eplabutikken Mies Mirakler er stedet hvor jeg selger mine egne hjemmelagede og pent brukte ting og tang som ønsker seg nye hjem.

Noen ting lager jeg av både gamle og nye ingredienser (redesign).
Noen få utvalgte helt nye ting er importert i få eksemplarer.
De fleste av tingene jeg selger er kun i ett, to eller tre eksemplarer da jeg liker å tilby noe som ikke alle andre har.

Mies Mirakler kan også som regel treffes annenhver søndag (partallsuker) kl. 12-17 på Søndagsmarkedet i Skostredet i Bergen.

BETALING:
Paypal: er foretrukken betalingsmetode, da får jeg pengene umiddelbart og kan sende varen din enten samme dag eller dagen etter.

Privat oppgjør: Jeg sender kontonummeret mitt til deg på mail så snart jeg får ordren din. Så snart pengene er registrert på min konto, blir varen sendt til deg.

Frakt: Dersom du bor i Bergen og omegn kan vi avtale henting fremfor postforsendelse om det er ønskelig, ellers står prisen på frakten beskrevet i hver enkelt produktbeskrivelse.

Dersom du ikke er fornøyd med varen du har kjøpt, vennligst ta kontakt så vi kan finne en løsning begge parter trives med. Jeg ønsker at mine kunder skal bli fornøyde.

Hvis du vil være en av de første til å få vite det når nye produkter blir lagt ut, er du velkommen til å følge bloggen http://miesmirakler.blogspot.com
og Facebooksiden til Mies Mirakler http://www.facebook.com/pages/Bergen/Mies-Mirakler/113475332065879

Takk for at du tittet innom og velkommen tilbake!