Manufakturen

Velkommen til manufakturbutikken min.

I gamle dager fantes det mange manufakturbutikker hvor man fikk kjøpt stoffer, garn og tilbehør som man trengte når det skulle sys et nytt plagg eller noe gammelt skulle repareres.

I min butikk vil du finne stoffer, garn, knapper, mønstre til klær, håndarbeidsbøker o.l. som har vært oppbevart en stund både i min mors hjem og hos meg selv.
Håper du finner noe som du liker og som kan brukes videre i din kreative prosess.

Jeg holder til i Oslo, så hvis du er i nærheten kan du gjerne komme innom for å ta ting nærmere i øyesyn før du bestiller. Eller du kan hente varen direkte hos meg for å slippe å betale fraktkostnader. Gi i så fall beskjed før du bestiller. Det er bare å ta kontakt, så ordner jeg det som passer best for deg.

Når det gjelder betaling, frakt og angrefristskjema kan du lese mer om det under Om denne butikken.

I min Samler-butikk - Gammel Aargang - vil du finne mange forskjellige gardiner og duker som også kan brukes som stoff til interiørtekstiler, barneklær o.l. Ta gjerne en titt - http://epla.no/shops/gammelaargang/

Er du glad i brukte eller redesignede klær, smykker og accessoirer, kan du også besøke min Mote-butikk - MetShop. http://epla.no/shops/metshop/

Håper du finner noe som frister enten i den ene eller den andre butikken.

Produkter