Manufakturen - ferie 22-29/7

Velkommen til manufakturbutikken min.

I gamle dager fantes det mange manufakturbutikker hvor man fikk kjøpt stoffer, garn og tilbehør som man trengte når det skulle sys et nytt plagg eller noe gammelt skulle repareres.

I min butikk vil du finne stoffer, garn, knapper, mønstre til klær, håndarbeidsbøker o.l. som har vært oppbevart en stund både i min mors hjem og hos meg selv.
Jeg har også for salg noen velsmakende spiselige produkter som jeg har laget selv.

Håper du finner noe som du liker og som kan brukes videre i din kreative prosess.

Jeg holder til i Oslo, så hvis du er i nærheten kan du gjerne komme innom for å ta ting nærmere i øyesyn før du bestiller. Eller du kan hente varen direkte hos meg for å slippe å betale fraktkostnader. Gi i så fall beskjed før du bestiller. Det er bare å ta kontakt, så ordner jeg det som passer best for deg.

Når det gjelder betaling, frakt og angrefristskjema kan du lese mer om det under Om denne butikken.

I min Samler-butikk - Gammel Aargang - vil du finne mange forskjellige gardiner og duker som også kan brukes som stoff til interiørtekstiler, barneklær o.l. Ta gjerne en titt - http://epla.no/shops/gammelaargang/

Er du glad i brukte eller redesignede klær, smykker og accessoirer, kan du også besøke min Mote-butikk - MetShop. http://epla.no/shops/metshop/

Håper du finner noe som frister enten i den ene eller den andre butikken.

Produkter