Om M.A. GardeRobe Redesign

M.A. GardeRobe er resultatet av et møte mellom to kvinner, to kompetanser og en felles lidenskap for mote, bærekraftig design og tekstiler. Med M” for Marianne, ”A” for Andrea og ”GardeRobe”, som på fransk betyr å ta vare på kjolen, tar vi avlagte klær og tekstiler frem i lyset og gir dem nytt liv.

Med M.A. GardeRobe har vi realisert en felle drøm om å designe og sy på heltid, samtidig som vi gjennom redesign konkret utøver vårt engasjement for miljøet. Vi elsker å tråle bruktbutikker og loppemarkeder i jakten på klær, stoffer, knapper og bånd med det ”lille ekstra”. Inspirert av alle de utrolige funnene, tar idéer form og nye eksklusive plagg blir realisert kontinuerlig.

Vi designer syr hvert plagg med utgangspunkt i komfortable basis modeller som kontinuerlig tilpasses sesongens trender. Med utstrakt fokus på detaljer og sømkvalitet syr vi komfortable og lettholdte plagg i bomull, ull, lin og silke. En unik garderobe med trendy snitt til hverdags og fest for jenter i alderen 2-12 år.

I februar 2010 så en helt spesiell kolleksjon dagens lys: M.A. GardeRobe 5 étoiles, 40 plagg designet med utgangspunkt i avlagte tekstiler fra Hotel Continental i Oslo.

Alle plaggene våre kan vaskes i maskinen. Modellene er designet for å kunne brukes over flere sesonger. Vi er generelt litt store i størrelsen.

BETALING:
Hos M.A. GardeRobe kan du betale vie PayPal eller privat oppgjør.
Med PayPal betaler du med kredittkort over internett. Betaling via PayPal er umiddelbar, og vi kan derfor få bestillingen raskt avgårde.

Ved privat oppgjør, tar vi kontakt via e-post og sender kontonummer. Varen blir sendt så fort betalingen er mottatt. Dette tar nådvendigvis litt lenger tid enn med PayPal. Ved privat oppgjør må vi ha penger inn på konto i løpet av fire dager.

RETUR
Send oss en melding om du skulle angre på et kjøp, og send varen tilbake til oss innen 14 dager fra mottaksdato. Du kan bytte varen i noe annet eller få pengene tilbake.
Varen må ikke ha vært i bruk og skal kunne selges som ny.