Om Liv Aagot Quilt Design

MØNSTER
Du er velkommen til å kjøpe et mønster av meg! Jeg håper du vil synes at mønsteret er greit å sy etter. Jeg har bestrebet meg på å skrive gode forklaringer og legge ved bilder som gjør det enkelt å følge mønsteret for både nybegynnere og øvede.

Du kan få kjøpt mønster på to måter:

1. Få mønsteret sendt på mail som PDF-fil, og skriv det ut på din egen printer hjemme. Mønsteret har fargebilder. Du betaler ikke porto dersom du får mønsteret sendt på mail.

2.Dersom du ønsker å få mønsteret tilsendt i posten, får du et fint mønsterhefte med kraftig omslag, pakket inn i plastpose med lynlås. Du betaler kun kr 20 i frakt/porto for et mønster (Norge).

Jeg gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å kopiere mine mønster for å selge/gi bort til andre, men du kan selvfølgelig gjerne selge produkter som du har sydd etter et mønster av meg.

SYDD AV MEG
Det hender jeg legger ut produkter jeg har sydd selv. Jeg har lang erfaring som "lappedame", og er nøyaktig og opptatt av at det jeg lager skal være pent og av god kvalitet.

BETALING
Du kan betale produktene med kredittkort gjennom PayPal. Du trenger ikke ha egen PayPal-konto for å betale på denne måten. Jeg sender varene så snart betalingen er registrert.
Velger du privat oppgjør, sender jeg deg en mail med mitt kontonummer. Jeg sender varene så fort jeg ser at pengene er overført.

ANGRERETT
Du har 14 dagers angrerett. Dersom du ikke ønsker varen allikevel, sendes den meg i retur. Du vil få refundert beløpet så fort jeg har mottatt varen. Det er du som kjøper som betaler returporto.

FRAKT/PORTO
Du betaler kun kr 20 i frakt, uansett hvor mye du bestiller, dersom ikke annet er oppgitt.

BLOGG
Ta gjerne en titt innom bloggen min livaagotsyse.blogspot.com

KONTAKT MEG
Kontakt meg på mail hvis du lurer på noe
livaagotsyse@gmail.com

Takk for at du så innom butikken, og velkommen tilbake!

Quiltehilsen fra Liv Aagot :)