Om LilleIben

Levering.
Rask levering er et must, og jeg sender varen samme dag, eller dagen etter jeg har registrert din betaling.
(virkedager).

Retur.
Hvis du ønsker å returnere en vare, må det gjøres innen 14 dager.
Varen skal da være ubrukt og i samme stand som da du fikk den.
Du kan ikke returnere en vare om den lukter røyk, da kan jeg ikke selge den videre... Kjøper betaler porto ved retur. Jeg betaler tilbake pengene for varen når jeg har mottatt den.

Tilbakemelding.
Jeg er veldig glad for å få tilbakemeldinger på produktene mine. Positive og negative tilbakemeldinger mottas med takk!

Knapper.
Håndsydde knapper kan løsne, det bør man være obs på, spesielt når det gjelder babyklær. Jeg syr fast alle knapper så godt det lar seg gjøre, men de bør sjekkes jevnlig, spesielt etter vask.

Betaling.
Jeg tilbyr i utgangspunktet kun betaling via PayPal. Dersom du ikke har mulighet til å betale på denne måten, kontakt meg så ordner vi det på annen måte!

Ull og oppbevaring.
Jeg beskytter ullgarnet mitt og de ferdige varene mot møllangrep med lavendel og kuler av sedertre. Dette kan sette en svak lukt i plaggene (ingen vond lukt, men det er ikke alle som liker den. Lukta vil forsvinne etter vask eller lufting. Jeg vil presisere at jeg aldri har hatt møllangrep i verken garn eller ferdige produkter.

Hvorfor hekler jeg for Beaglefrihet?
Jeg har alltid vært veldig glad i dyr. Alle dyr, men jeg har et ekstra engasjement for dyr som har det vondt, noe man trygt kan si at forsøksdyr har. Jeg har vokst opp med hund av rasen Beagle, og det er denne hunderasen som blir mest brukt til dyreforsøk, nettopp fordi den er så elskelig, tilgivende, har god helse, og er sjelden aggressiv. Da jeg kom over organisasjonen Beagle Freedom Project ønsket jeg umiddelbart å støtte dem. Jeg bestemte meg derfor for å donere alt jeg tjener på alle salg til denne organisasjonen. Jeg garanterer at pengene kommer fram dit de skal og at det nytter å hjelpe! Hvis du handler i butikken min og ønsker dokumentasjon på at pengene er sendt, gi beskjed så sender jeg deg kvittering på mail.

Les mer på eplabloggen: http://epla.no/blogg/2013/lilleiben-hekler-beaglefrihet/