Om Lexidhs småtteri

Jeg eier kanskje butikken, men kattene eier meg. Hjemme hos oss er det i tillegg til meg en mann og fire kastrerte hankatter som har et strengt skiftsystem der de bytter på å plage vettet av meg. Jeg er ikke frisk nok til å ta del i det normale arbeidslivet, men jeg har ikke bare dårlige dager og dårlige timer, de kommer og går som de vil, og de dagene jeg kan får jeg muligheten til å drive med minst en av mine mange hobbyer.

Det jeg pusler med er veldig mye forskjellig, blant annet; brodering (korssting), scrapbooking, smykkelaging, kosedyrdesign, ATCer, søm av ymse slag, epoxy, kortlaging, foto (om jeg har en veldig veldig bra dag) og støtt og stadig noe nytt. Vi ble for noen år siden nødt til å bygge på huset fordi jeg trengte mer plass til alle hobbytingene mine, men likevel har jeg alt smykkeutstyret og broderiprosjektene mine på stua. Plass nok får jeg aldri.

Før jul blir det også mye juleprosjekter, og hvert år lager jeg minst 90% av alle julegavene selv. Jeg skriver også veldig mye, særlig provoserende leserbrev til lokalavisa.

Jeg har ingen ambisjoner om å bli hverken kjent eller rik på dette, men det er hyggelig å kunne selge ett og annet av det jeg likevel koser meg med å lage til.