Om Dreieriet Keramikk

Hei!

Jeg lager håndlaget keramikk. Har et eget foretak og jeg selger produktene gjennom gavebutikker som selger husflid/kunsthåndverk i tillegg til flere nettbutikker.

Om frakt:
Når det gjelder frakt så pakker jeg inn tingene så godt det lar seg gjøre. Om noe skulle ha gått i stykker under sending så ta kontakt så fort som mulig.
Ellers gjelder angrefrist som ellers for kjøp utenfor fast utsalgssted: Ønsker du å oppheve kjøpet, må kunden betale porto for tilbakesendingen, og pengene for kjøpet blir så tilbakebetalt til kunden når jeg har mottatt varen i retur. Dette må skje innen 14 dager.

Om sending:
En bestilt vare blir som regel sendt nærmeste virkedag etter bestilling. For rimeligst frakt sendes varen med B post, det vil da vanligvis ta 3-4 dager, men kan ta opptil en uke.

Om betaling:
Man kan betale med paypal. Hvis man ønsker privat oppgjør får man et kontonr. eller mobilnr for Vipps på epost.
Viktig info om varene:
Tingene kan avvike noe fra bildene, spesielt fargene kan bli forandret på et bilde i forhold til virkeligheten. Det kan også være et bilde som representerer flere av samme produkt. Siden det er håndlaget blir ingen arbeider like, så noe variasjon vil det alltid være, men jeg kan forsikre deg om at du får et produkt som er i samme form og kvalitet som på bildet.
MERK: Husk at alt er håndlaget/håndglasert, derfor blir ingen produkter 100 % "perfekt".

Jeg har en egen side på Facebook som heter Dreieriet keramikk.