Om Ingerscrap kort og godt

Jeg lager alle slags kort til alle anledninger, albumsider, bordkort og andre pyntede ting av papir. Jeg er også åpen for ideer fra publikum. Lager på bestilling. Kreative ideer elsker jeg.
Jeg bruker syrefri kartong til mine prosjekter, så mine produkter falmer ikke.

Alle kortene mine er 15x15 cm store.
Hvis du har et eget bilde du vil jeg skal scrappe er det en mulighet. Alle kortene er på fire sider og er pyntet både inni og utenpå. Alle kortene har 3-D effekt.

Albumsidene mine er på 30.5 x 30.5 cm. Jeg tar utgangspunkt fra dine bilder. Du sender bildet på e-post eller i posten, og jeg lager albumsiden. Anbefaler virkelig en slik side. Dekorerer veldig fint i stua med bildet av barn, barnebarn eller andre man er glad i.

Spåene jeg lager er tatt utgangspunkt i kartong som er 30.5 x 30.5 cm. Når den er satt opp er den ca 15x15 cm stor, og dekorerer veldig fint på gavebordet. En favoritt i min omgangsktrets.

Bordkortene mine tar jeg utgangspunkt i dine ønsker. Så blir vi enige om pris. Du kan bestemme alt fra farger og fasonger til blomster og pynt. Mange flotte bordkort har jeg laget til mine venner. Her er det bare fantasien som setter stopper.
Du finner mer av det jeg har laget i bloggen min.
ingerscrap.blogspot.com/
Er det noe du lurer på er det bare å sende meg en melding.

Håper du liker det du ser. :-)