Om Hjemmefabrikken

Vi i Hjemmefabrikken består av en kreativ husbond og en mer administrativ kone. Den kreative husbonden står for ideene og håndarbeidet, mens kona tar seg av kontorarbeidet. Grei arbeidsfordeling. Det hele begynte da vi gikk hjemme i mamma/pappa permisjon og hadde litt tid å slå ihjel mellom bleieskift, mating, leking og soving. Alt foregår hjemme hos oss derfor ble det Hjemmefabrikken. Håper du liker det du ser!

Med en spesiell interesse for retro bilder og plakater blir det mye av det. Vi har masse bilder lagret som vi kan lage skilt av. Kontakt oss om du har spesielle ønsker. Husbonden er en kløpper til å finne gamle, eller nye for den sags skyld, prints som kan brukes. Eller vi kan sende deg en liste. Ta kontakt direkte på martevindspoll@hotmail.com.

Skiltene er laget på tre, har krok bakpå og er ca A4 størrelse. Tykkelsen på treverket varierer noe, fra ca 1cm tykke til ca 1,5cm tykke. Vi passer på å matche om du kjøper flere.

Om du kjøper noe fra oss så tar vi alltid kontakt med deg før vi sender varene. Da kan vi også passe på at bestillingen ble riktig.