Kjersti Johannessen glassmykker og glassprodukter

Kjersti Johannessen glassmykker og glassprodukter

Flotte og funksjonelle glassobjekter! Dette er håndlagd glass, designet og blåst i Norge av meg selv med stor passjon, kunnskap og glede. Det er helt unike produkter som jeg former for hånd og blåser en og en uten form. Dette gjør at produktene kan variere litt i størrelsen. Etter at glasset er blitt kaldt sages det med en diamantsag, slipes og høypoleres. Dette gjør jeg fordi jeg elsker den harde avsluttningen dette tilfører uttrykket. Kontraster er noe jeg inspireres av og jobber mye med i mine objekter. Så ved å avslutte formen med nettop denne teknikken oppnår jeg en stor kontrast mellom den myke formen og den harde avslutningen.
Det jeg hovedsaklig selger her på Epla.no er lyslykter og lysestaker. Lysestakene er satt sammen av flere kuler i glass og er slipt der hvor flatene møtes og kontrasten i disse blir i fargene. De er morsomme og samtidig veldig dekorative. Lyslyktene som er slipt med hard avsluttning får et fantastisk uttrykk med t-lys i. Flammen speiler seg og leker i "bakveggen" i de med to farger. Og i de med opaline farger skinner lyset gjennom samt at det spiller i "bakveggen".

Jeg selger også unike glassmykker lagd for hånd med åpen gassflamme.
Å lage disse smykkene gir meg stor glede siden jeg elsker detaljer og tålmodighetsarbeid. I glasshytta jobber jeg mye større og er avhening av assistent, disse smykkene kan jeg lage alene og i mitt eget tempo. Det blir en form for meditasjon å skape dem.

Smykkene er virkelig flotte på, og det beste er når lyset treffer smykkene og det glitrer og skinner helt nydelig i glasset.
Alle delene som ikke er lagd i glass er i sølv stemplet 925.

Jeg har en 6 års utdannelse som glassblåser og kunsthåndverker med eksamen i 2003 fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Designskole på Bornholm i Danmark.
Vil du lese mer om meg og mitt virke kan du gå til "Om denne butikken" eller besøk min hjemmeside på: www.kjerstijohannessen.com

Produkter