Glassatelier Hebing Efteland

Vi er en full-service glassmaleri design og reparasjonsstudio, kurssenter og leverandør av tilhørende utstyr og materiell.

Vår studio ligger i Gamle Stavanger på Mellomstraen 4, et steinkast fra Norsk Hermetikkmuseum.

Som Stavangers største leverandør av kunstglass og utstyr for glassmaleri tilbyr vi også kurs for nybegynnere til avanserte i Tradisjonelle Glassmaleri og Tiffany teknikk.

Nylig oppdaget vi en genialt lille glass fusing ovn som er herlige å bruke. Liten nok til å plassere i en mikrobølgeovn og fyre og hele prosessen tar maks. 8 min.

Dette er en god løsning for de som ikke har store plass, eller økonomi til å investere i en tradisjonelle fusing ovn som ofte bruker mer enn 20 timer i fyringstid.

Vi har testet ovnen og er veldig fornøyd med resultatet og er overbevisst at du også vil få mange fornøyelige timer glass fusing med HotPot.

Derfor har vi valgt å være forhandler av HotPot i norge. Dette betyr at vi har all glass og utstyr tilknyttet HotPot på lager til bestilling på enten nettbutikken vår www.hotpotnorge.com eller pr tlf eller epost.

Om du befinner deg i området, er du også velkommen innom butikken for en titt elller demonstrasjon av hvordan HotPot fungerer!

Hilsen,
Glassatelier Hebing Efteland
Alt innen Glassmaleri, og forhandler for HotPot glass fusing i norge.
www.glassatelier.no

Produkter i kategorien Glass Fusing