GA-strikkedesign

Hei. Jeg heter Gerd Auestad og jobber nå som designer hos Viking Garn, men selger noen oppskrifter som frilanse-designer. Tidligere har oppskrift til traktorgenser til barn vært min bestselger, men fra i dag har Viking-garn overtatt oppskriften og den kommer i hefte 2110 barn og som garnpakke. Derfor slutter jeg å selge enkle oppskrifter. Oppskriften finnes også i boken Strikk i vei som kan kjøpes her.
Tidligere jobbet jeg som designer hos Sandnes Garn og har lang erfaring i å lage strikkedesign. Jeg jobber nå som designer hos Viking Garn.
De oppskriftene jeg selger her, selges bare gjennom mitt firma, eller med tillatelse fra meg. Jeg har også en facebookside: GA-strikkedesign. Jeg sender alle oppskrifter på mail som pdf-fil til kjøper, men de kommer ikke automatisk, jeg må sende de på mail. Så please, ikke send mailer om natten for å spørre om når oppskriften kommer. Jeg får ikke melding om bestillingen før den er fullført og dere har fått ordrebekreftelse og da prøver jeg å sende så raskt som mulig. Prisen pr oppskrift er kr 50 -55.
Oppskrift i garnpakker er på papir, dersom du heller ønsker den i mail, så skriv det på melding til butikk.
Oppskriftene selges for privat bruk, de kan ikke selges videre, kopieres eller deles på nett. Viser til opphavsrett.
Noen av oppskriftene vil også selges som strikkepakker. Disse inneholder garn og oppskrift i valgt størrelse. Oppskriftene selges til alle land, men garnpakker og garn selges bare i Norge.

Produkter

kr 115,-
kr 115,-
kr 115,-