Om Frk Morgenfrisk

Velkommen til mitt kreative hjørne!

Litt praktisk informasjon:

Betaling: Bruk gjerne Paypal - den er effektiv og fungerer kjempeflott, både på Visa og mastercard..
Alle prisene i nettbutikken vises som de er, eks frakt. (mva blir ikke lagt til). Handlekurven viser totalsum, og i kassen tillegges frakt.
Forskudd pr nettbank er også mulig. Ta kontakt dersom du velger dette alternativet.
Gebyr for uavhentet pakke kr. 250,- + frakt blir sendt som normal papirfaktura med forfall pr. 7 dager etter at varen er kommet i retur. Kravet blir fulgt rettslig opp, fordi du godkjenner dette når du trykker kjøp i nettbutikken.
Returfrakt dekkes også av kunden om pakken ikke hentes ut.
Kjøpsbetingelser.
I h.h.t gjeldende regler for internetthandel må du være fylt 18 år for å bestille varer på internett. Alle kjøp er bindene.
Leveringstid
Normal leveringstid vil være 3 - 7 arbeidsdager. Postens tid i tillegg.
Angrefrist:
I h.h.t. Angrefristloven har du 14 dagers angrerett. Skjema for angrefrist skal følge med varene. Varen må da returneres uåpnet og i orginal emballasje. Returomkostningene bæres av kjøper. Evt. transportskade som oppstår p.g.a. mangelfull emballasje skal også dekkes av kjøper. Fakturaen må legges ved forsendelsen.
Mangler eller feil på forsendelsen:
Har du oppdaget mangler eller feil på forsendelse ber vi deg ta kontakt på e-post frkmorgenfrisk@gmail.com så snart som mulig og vi vil forsøke å finne ut hvordan vi løser saken.
Varer som er skadet under transport er det i første rekke Posten som tar seg av. Ta vare på emballasje og produkter, og lever dette på Posten. Der vil du få utlevert et skadeskjema som må fylles ut.
For mer info kan du ta kontakt med Postens kundeservice på kundeservice@posten.no.
Reklamasjon:
I h.h.t kjøpsloven gis det full reklamasjonsrett på alle varer. Før feil påberopes bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Kunden mister sin rett til å gjøre en mangel gjeldende dersom han ikke gir melding om dette innen rimelig tid etter at han oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Dersom kunden kan godtgjøre at produktet ikke er overstemmmende med det som er beskrevet i salgsoppgave, må kunden melde ifra om dette omgående slik at det kan iverksette tiltak for avhjelpe situasjonen, og returskjema kan tilsendes. Av bevismessige årsaker bør reklamasjonen gjøres skriftlig (e-post eller brev). Det bør fremgå av meldingen (reklamasjonen) hvilke mangler kjøper ønsker å gjøre gjeldende og det må fylles ut returskjema, som vedlegges sendingen. Ved reklamasjoner som skyldes feil eller mangler ved produktet, bærer selger alle kostnader forbundet med kjøpet, herunder utgiftene til tilbaketransport. Varer som returneres må ikke sendes i oppkrav.

Frakt
Varene kan etter avtale også forhåndsbetales til til bankkonto - ta kontakt.

Varene vil bli sendt som brevpost via Posten med unntak av varer som p.g.a. størrelse og vekt må sendes som vanlig pakke.
Kan vi bruke standard Norgespakke gjør vi det. Billigste forsendelsesmåte
Gebyr for uavhentede pakke: