Frk Morgenfrisk

Hos FrkMorgenfrisk får du håndlagde produkter til akkurat deg! Syr både brukskunst og kunst på bestilling.
De produktene vil du ikke se her, men innimellom blir det tid til litt ekstra hjemmesøm. Da er det fint å ha nettbutikk, samt jeg deltar på messer, i hovedsak i Vestland og Viken.

Alle sømvarer i butikken er sydd av meg og stoffer er handlet så lokalt som det går. Om du derfor ønsker et hjemmesydd produkt ligger de klar i butikken min. Liker du varen, men vil gjerne ha i annen farge eller stoff, ta kontakt og hør om det er mulig å få til akkurat slik som du ønsker. Søm er et tradisjonelt håndtverk, og selv om det er med moderne hjelpemidler får du her de helt spesielle produktene sydd til deg.

Tilbyr også minnesøm. Det vil si at jeg kan bruke klær og stoff fra noen du har kjær til noe du kan bruke for å minnes.

----------Viktig info om porto:--------

Når det gjelder forsendelse av varer så er ikke portoberegningen til Epla helt god i forhold til de virkelige forhold. Om du bestiller flere av mine varer vil det beregnes porto på alle sammen. Du betaler imidlertid kun porto pr handel. Det betyr at maks porto blir pris av Norges Pakke (inntil 10 kg) levert av posten, pr 07.03.2019 kr 149,-. Dette klarer ikke automatikken til Epla-butikken å fange opp. Derfor blir for mye innbetalt porto betalt tilbake den dagen varene sendes om du bestiller direkte via epla-butikken. Eventuelt kan du sende meg en e-post med hvilke varer du ønsker på forhånd slik at vi kan håndtere dette før betaling.

Produkter

kr 300,-
kr 120,-
kr 200,-
kr 200,-
kr 300,-
kr 200,-
kr 200,-
kr 500,-
kr 200,-
kr 450,-
kr 360,-
kr 130,-
kr 160,-
kr 530,-
kr 600,-