!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '260114911275459'); fbq('track', 'PageView'); -->

Frk Morgenfrisk

Har eget syrom jeg trives veldig godt i, og som de fleste andre har vi ikke plass til alle prosjekter i eget hjem. Syntes det derfor en supert å kunne legge ut litt av prosjektene for salg :)

Prosjektene er sydd av meg. Om du derfor ønsker et produkt, men gjerne i annen farge eller stoff, ta kontakt og hør om det er mulig å få til.

----------Viktig info om porto:--------
Når det gjelder forsendelse av varer så er ikke portoberegningen til Epla helt god i forhold til de virkelige forhold. Om du bestiller flere av mine varer blir alt sendt i en og samme pakke og du får felles portoberegning. Det betyr at maks porto blir pris av Norges Pakke (inntil 10 kg) levert av posten, pr 16.10.2018 kr 145,-. Dette klarer ikke automatikken til Epla-butikken å fange opp. Derfor blir for mye innbetalt porto betalt tilbake den dagen varene sendes om du bestiller direkte via epla-butikken. Eventuelt kan du sende meg en e-post med hvilke varer du ønsker på forhånd slik at vi kan håndtere dette før betaling.

Produkter