Frk Morgenfrisk

Hos FrkMorgenfrisk får du håndlagde produkter til akkurat deg! Syr både brukskunst og kunst på bestilling.
De produktene vil du ikke se her, men innimellom blir det tid til litt ekstra hjemmesøm. Da er det fint å ha nettbutikk, samt jeg deltar på messer, i hovedsak i Hordaland, Akershus og Østfold.

Alle søm varer i butikken er sydd av meg. Om du derfor ønsker et hjemmesydd produkt ligger de klar i butikken min. Liker du varen, men vil gjerne ha i annen farge eller stoff, ta kontakt og hør om det er mulig å få til akkurat slik som du ønsker. Søm er et tradisjonelt håndtverk, og selv omdet er med moderne hjelpemidler får du her de helt spesielle produktene sydd til deg.

----------Viktig info om porto:--------

Når det gjelder forsendelse av varer så er ikke portoberegningen til Epla helt god i forhold til de virkelige forhold. Om du bestiller flere av mine varer blir alt sendt i en og samme pakke og du får felles portoberegning. Det betyr at maks porto blir pris av Norges Pakke (inntil 10 kg) levert av posten, pr 07.03.2019 kr 149,-. Dette klarer ikke automatikken til Epla-butikken å fange opp. Derfor blir for mye innbetalt porto betalt tilbake den dagen varene sendes om du bestiller direkte via epla-butikken. Eventuelt kan du sende meg en e-post med hvilke varer du ønsker på forhånd slik at vi kan håndtere dette før betaling.

Produkter