Om Evig Vintage

Vi tar aldri mer enn 160 kr for kombinert porto, dette tilsvarer en Norgespakke. Vi refunderer overbetalt porto porto etter kjøp via Paypal.

Alle varene vi selger er originale vintage klær fra 40-90- tallet. Vi er stolte av å selge varer i god kvalitet, og dersom det finnes feil eller mangler ved plaggene er det notert under hver produktbeskrivelse.

Evig Vintage er var tidligere My Cup Of Tea Vintage Vintage. Gå til http://epla.no/shops/mycupofteavintage/ for å se på anbefalinger og hvor mange som elsker butikken.

14 dagers returrett. Varene må sendes tilbake til oss i samme stand som du mottok dem og merkelappen må henge på. Send oss en epost dersom du ønsker å returnere noe.

Dersom du ikke henter pakken din på postkontoret slik at den blir sendt tilbake til oss trekker vi fra returporto på beløpet for varen (vi får returnkostnad fordi vi sender gjennom Bring) og du får heller ikke refunderert original portokostnad. Alle pakker som skal returneres til oss må ha avsenderadresse skrevet på pakken. Vi får regning dersom pakken din er frankert feil og dette trekker vi fra på summen på varen du skal få refundert.

Vi sender som regel ut alle bestillinger innen 24 timer, men senest innen 2 dager, ikke medregnet lørdag og søndag.