Om Det fine fra tante Line

Ønsker du å få tilsendt sendingen som registrert pakke vil det komme et tillegg i frakt kostnadene. Oppgi ved bestilling om du ønsker dette.
Dersom frakten er beregnet feil og du har betalt for mye så vil beløp over kr.10 returneres og motsatt så vil dette legges til da det ikke lar seg gjøre å korrigere frakten per produkt ved hver prisøkning (se takster på posten.no).
Svært kostbare produkter vil bli sendt som registrert pakke uansett!
Påtar meg ikke ansvar for sendinger som evt skulle bli borte gjennom postgangen (har ikke hendt enda heldigvis:))
Har derimot fått et par sendinger i retur grunnet feil oppgitt adr og dårlig merket postkasse. I tillegg til et par tilfeller hvor postverket har surret rundt med sendingen i ukesvis av en eller annen ukjent årsak!

Når det gjelder prising av produkter så kan det være utrolig vanskelig å finne riktig verdi og pris. Har derfor fått proffesjonell hjelp til taksering til noe av de mest kostbare gjenstandene. Under kategorien "unik" finner du de mer sjeldnere tingene som en ikke får tak i overalt lengere!
Ved kjøp av lommebøker/pengepunger så vil det ligge en krone inni;) (det er altså ikke for at den nødvendigvis er blitt brukt!)

Dersom det ikke er beskrevet eller kommer helt klart frem av produktbildet om en ting har feil/mangler/skader så er produktet i feilfri stand:)

Prisene er ment å ligge litt lavere en kjente auksjons byråer/brukthandel:) Gjerne tilbakemeldinger her!
Fint om du oppgir produkt nummer ved spørsmål angående et produkt:)
Kniver og lignende betales helst via PayPal eventuelt bekreftelse på at kjøper er over 18 år.

Vipps kan også benyttes som betaligs alternativ.

Ha en nydelig dag c",)detfinefratanteline@gmail.com