Den lille sakte gårdsbutikken | Svindal Gård

På Svindal Gård er vi opptatt av ressursutnyttelse i ånd av gamle tradisjoner og tilbyr naturlige, ekte og tradisjonelle produkter. Produktene vi selger på Svindal Gård lages av talg fra gressforet gårdsdrift, som i våres øyne er en glemt skatt i dagens samfunn.

Alt fra ekte talglys, talgsåper og talgkremer, basert på tradisjonell visdom, kan vi tilby. Her kommer våres visjon om å bruke hele dyret og ta i bruk alle ressurser på en bærekraftig måte inn i praksis.

Selve utsmeltingen av talg er en langsom prosess som kan ta opp til flere dager, dermed navnet "den lille sakte gårdsbutikken". Det som er håndlaget er oftest det, langsomt og bærekraftig laget. Dette er noe vi ønsker økt fokus på, en «sakte-handel" som kun setter et positivt avtrykk igjen på jorda.

Vi bruker miljøvennlig emballasje, er opptatt av gjenbruk og bærekraft. Hvis du sender oss dine tommer krukker du har kjøpt hos oss får du gratis levering ved neste bestilling.

Du kan betale via Vipps eller bankoverføring og vil få detaljene i mail ved bestilling. Vi pakker og sender bestillingen dagen etter.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker å komme med tilbakemeldinger.

Velkommen!

Produkter

kr 299,-
kr 229,-
kr 149,-