Cool Wind Clear Day

Velkommen til min bittelille butikk med håndlagde, solide malaer! Jeg håper du finner noe som kler deg, både innvendig som utvendig.

OBSinfo: Beskrivelsene av smykkene er på engelsk da jeg også selger malaene mine på etsy.com.

Her kommer litt bakgrunnsinfo:
En mala er et bede-smykke eller "buddistisk rosenkrans" utviklet for mentale og åndelige øvelser, så som repetisjoner av et mantra, spirituelle øvelser og som støtte under meditasjon. Malaen er typisk designet med en stor Guru-sten, en dusk og 108 perler av frø, nøtter, duftende tresorter eller sten. Perlene kan inneha en særlig symbolsk betydning eller evne (energi/vibrasjon eller iboende kraft) som kan være til støtte for temaet, mantraet eller meditasjonen man utfører. Designet med 108 perler kommer opprinnelig fra hinduismen (3000 BCE) og senere fra Buddhismen (1316 BCE).

Jeg er riktignok hverken buddhist eller hindu, men jeg er utrolig imponert over dette asiatiske bede-smykket som blir flittig brukt over hele verden i dag, av troende som ikke-troende. Utover den smarte og praktiske designen blir en mala ofte et personlig smykke for den som bærer den, en kompanjong om du vil i hverdagens små og store utfordringer.
Selv har jeg fire malaer, hvorav en av dem alltid slenger om halsen på meg når jeg drar på langtur. Den er rimelig velbrukt etter hvert, men den er laget av solid materiale og kan holde herfra og rundt jorda. Jeg går ingen steder uten den!

Velkommen skal du være😊

Produkter