Om Clueless Design

Clueless Design er et hobbyforetak. Foruten et år på tegning form og farge og et kurs i sølvlodding, er jeg selvlært hobbydesigner. Det at jeg ikke har noe formell utdanning innen hverken søm eller smykker, ga den ironiske idéen til navnet "Clueless", som betyr at man er hjelpeløs eller ikke har peiling....

Smykker i ulike varianter og teknikker, har jeg laget siden 2004 og i min Eplabutikk presenterer noe av det jeg lager, både av søm, maling og smykker. Du må gjerne kontakte meg dersom du er ute etter noe helt spesielt. Alle mine sølvsmykker er laget i 925 sterling sølv, om ikke annet er oppgitt. Veskene mine er stort sett sydd av gamle klær og stoffrester.

Dette er en hobby som jeg har på fritiden utenom min faste heltidsjobb. Bor du i nærheten av Kolbotn, kan vi gjerne avtale møte om det er noe spesielt du vil ha laget.

LIVSTIDSGARANTI!
Jeg vet at jeg har mange fornøyde kunder men noen ganger hender det at man angrer sitt kjøp eller at noe går i stykker. Jeg tilbyr derfor garanti på livstid på alle smykker jeg lager. Det er ergerlig om smykket ditt ryker eller blir ødelagt. Eller kanskje armbåndet ikke var helt ønsket lengde? Ikke putt det bort i en skuff, men send det til meg så ordner jeg det helt kostnadsfritt! Jeg vil gjerne at mine kreasjoner blir brukt og ønsker at du skal være 100% fornøyd. Og angrer du ditt kjøp, kan har du full angrerett innen 14 dager.

BETALINGSALTERNATIVER:
PayPal:
En sikker betalingsløsning på nett som trekker beløpet rett fra ditt betalingskort. Det er ingen ekstra kostnader for deg med dette systemet.

PRIVAT OPPGJØR:
Her kan vi enten bli enige om personlig overlevering eller du kan sette penger rett inn på konto eller via Vipps. Avtales pr. mail etter bestilling.

Avhengig av sendingens størrelse, sendes varen på rimeligst mulig måte. Enten som brev eller postpakke.