CATHY

Velkommen til Cathy sin lille butikk her på Epla.

HAR RYDDET LITT I BUTIKKEN ETTER JULEMESSE OG FANT UT AT JEG MÅTTE SLANKE LAGERET MITT LITT :). SÅ EN STUND FRAMOVER SÅ FINNER DERE ENDEL PRODUKTER TIL -50% UNDER KATEGORI SALG HOS MEG :)

Jeg elsker å drive med håndarbeid, både strikking, hekling og scrapping. I butikken min finner du et utvalg av tingene jeg lager. Finner du noe du liker, men ønsker en annen farge, er det bare til å sende meg en mail, så skal jeg prøve å oppfylle ønskene dine :)

Omtrent alt garn jeg bruker kommer fra Garnkilden som ligger i Hillevåg (Stavanger) og fra Magiske Masker som ligger i Stavanger sentrum.

Håper du finner noe du liker :)

Har du spørsmål må du mer enn gjerne kontakte meg på mail: acatj@online.no

Facebookprofil: https://www.facebook.com/cathyepla (her kan dere følge med på alle nyheter i min butikk )
Pinterest : CATHY
Instagram: catjohcro

Ang porto : Litt vondt å si akkurat hvor mye hver enkelt sending kommer på hvis dere bestiller mer enn en ting. Men jeg lover å regne ut eksakt porto når jeg mottar ordre og skriver det i ordrebekreftelsen. Jeg lover å sende på billigst måte. Dere kan eventuelt sende meg mail på forhånd hvis dere lurer på hva det vil koste i porto. De som betaler for mye via Paypal, vil få dette refundert :) Portotakster er oppdatert 1.7. 2019

Jeg tar også Vipps :) Velg Privat Oppgjør og skriv at du ønsker å betale med Vipps.

Produkter i kategorien Heklede blomster