Om Bevare meg vel!

Varene sendes med posten, dette tar 2-3 dager. Vi sender varene så fort som mulig, maks tre virkedager etter betalingen er mottatt. Hvis du bestiller flere varer så vil porto sjelden bli mer enn kr 145,- da man kan sende opptil 10 kg for dette beløpet. Hvis du har betalt med paypal og betalt for mye porto så refunderer vi det overskytende. Hvis du velger privat oppgjør som betalingsmetode så veier og måler vi den innpakkede varen og sender en mail med beløpet du skal betale. Bare ta kontakt hvis du lurer på noe ang. dette.

Velger du å betale via privat oppgjør så skal varene betales innen to dager etter at epost med totalbeløpet er sendt. Hvis varen ikke er betalt innen dette tidsrommet blir den lagt ut for salg igjen.

Tingene kan også hentes i Trondheim, da slipper du selvsagt porto. Det enkleste da er å velge privat oppgjør som betalingsmåte. Husk å skrive i kommentarfeltet at du ønsker å hente varen. Hvis du ønsker å betale med paypal og vil hente varen så refunderer vi porto med en gang bestillingen er mottatt.

Husk at alt som selges i butikken er ting som har levd et tidligere liv, dette er jo også litt av sjarmen. Vi beskriver ting så godt vi kan, og det vil nesten alltid være spor etter bruk selv om ting er i veldig god stand.

Ting som lett kan ødelegges, slik som glass og porselen samt andre skjøre ting blir pakket godt inn slik at det er liten sjanse for at det blir ødelagt i postgangen. Utover det kan vi ikke ta ansvar for dette. Vil du at det du bestiller skal være forsikra mot dette samt forsikra mot tap så kan det sendes med Norgespakke. Ta kontakt på forhånd om du ønsker dette.

Ønsker du å returnere varen så gi beskjed innen to uker. Vi tilbakebetaler kun beløpet for varen, porto blir ikke refundert og kjøper betaler returporto.