Benthe`s verksted Bruastua

Kjære nye og gamle kunder.
Tusen takk til dere som som har handlet bivoksprodukter av meg Iår. NÅ ER DET DESSVERRE SLUTT FOR I ÅR. TAKK FOR HANDELEN ALLE SAMMEN. Men jeg vil påpeke at jeg fortsatt har gul bivoks og kan rulle og støpe bikubelys og små Ole Brumlys. Men det er mye annet som dere kan handle håper jeg. Nydelig norsk lammeskinn Flott å ha i barnevogna. Varmet om vinter og avkjøler om sommeren . Ellers herlig langragget spælsaueskinn på 1.10 cm. Billig. Kun 1250.- Det er fremdeles Waldorfdukker til salgs. Det begynner å tømmes men vær raske eller ta kontakt så avtaler vi å lage en .
TUSEN HJERTLIG TAKK TIL ALLE DERE SOM
skriver så fine ord og anbefalinger i rubrikken på 1.siden . Det varmer hjertet at dere liker det jeg lager Meget hyggelig. Tusen takk.
Nå nærmer julen seg og butikken er stappfull med noen fine håndsydde nisser og dukker som jeg håper dere vil like og kanskje kjøpe i gave til dere selv eller til familie/ venner .
Jeg syr dukker og nisser som bare det om dagen og de går fort unna. Noen er strikket og tovet , Så det lønner seg å ikke vente for lenge med å handle .
. Dette er jo butikken hvor Waldorfdukker stå i sentrum håndsydde og laget etter gammel dukkemakerkunst.
NÅ ER BIVOKS LYS STØPTE OG RULLA , DET VAKRE HJERTEROPPHENGET FERDIG FOR SALG OG LAGT INN I BUTIKKEN..
Nydelig med lilla bivoks lys i adventstaken,
Vakre kubbelys med relieffmønster, bivoksrosen og bivokshjertene er spesielt populære.
---------
Ta deg god tid til å se gjennom arbeidene mine. Kanskje du vil finne noe fint til barn og barnebarn.
Håper du får en hyggelig Rundtur i min lille butikk her på Epla.no
Finner du noe du liker , eller er meget fornøyd med det du har handlet , blir jeg veldig glad om du trykker på det lille hjertet på siden! ELLER SKRIVER NOEN HYGGELIGE KOMMENTARER PÅ 1. SIDEN.
Betaling:
Bruk VIPPS på 48290215 eller PayPal,
Jeg tar også privat oppgjør

Besøk meg gjerne på Facebook og instagram benthes_verksted
Benthes Verksted
benthe.bergli@facebook

Produkter