Om Amy´s Knitting

Velkommen til Amy´s Butikker;
Amy´s Knitting
Amy´s Smykker
Amy´s Skattekiste

Jeg er en kreativ sjel som elsker å hobbiere, designe og lage forskjellig. Her i butikkene mine er et lite utvalg av det jeg holder på med.

Alt jeg lager i strikk og smykker er designet og laget av meg i begrenset antall (ofte en av hver gjenstand). Derfor vil du aldri ende opp med noe "masseprodusert".

Det kan forekomme små ulikheter i forhold til bilde, der jeg har flere av et produkt.

Betalingsmåte:
Jeg foretrekker betaling i PayPal, da dette er sikrest for begge parter. Du kan betale med bankkort/kredittkort gjennom PayPal uten at du trenger å åpne konto der.

Jeg sender pakker to ganger i uka, tirsdager og fredager. Ta kontakt dersom noe haster, så fikser jeg det!

Retur og bytte:
Jeg forsøker å ta bilder og skrive mål på alle tingene våre. Er det noe som er dårlig beskrevet er det bare å ta kontakt. Skulle du likevel ikke være fornøyd med handelen, har du full retur/bytterett i 14 dager etter at du har mottatt varen. Jeg refunderer kjøpesummen minus fraktomkostninger. Varen må sendes i retur i original-innpakning i salgbar stand.

Dersom det er vesentlig feil/mangler ved en vare, vil jeg utbedre feilen/mangelen, eller refundere kjøpesummen minus fraktomkostninger. Normal slitasje eller skade som skyldes uvanlig/uforsiktig bruk dekkes ikke av denne garantien.

Dersom jeg ikke hører noe innen 14 dager etter penger er på konto, gjør jeg regning med at pakken er kommet frem og at alt er i orden.

Ta kontakt dersom du har spesielle ønsker, så ordner jeg det meste.

Takk for besøket!

Med vennlig hilsen Anne-May